2 venčanja za 2 dana! Aleksandra Jeftanović: Bilo je kao u bajci, 2x smo rekli da! (FOTO)
Foto: Story Arhiva

nestvarno!

2 venčanja za 2 dana! Aleksandra Jeftanović: Bilo je kao u bajci, 2x smo rekli da! (FOTO)

Voditeljka Aleksandra Jeftanović razmenila je prošle nedelje bračne zavete sa suprugom Aleksandrom Švrakom
Objavljeno:

Par se venčao, a ujedno su krstili ćerku Anu i sina Aleksu. U nedelju mladenci su izgovorili sudbonosno da i pred matičarem, posle čega je usledila glamurozna žurka na kojoj su uz porodicu, prijatelje, ali i brojne poznate ličnosti slavili ljubav, piše Story.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Privatna arhiva/Story arhiva

Bez obzira na to da li smo formalisti ili smatramo da potpis na papiru ne predstavlja potvrdu ljubavi, dan kada se dvoje koji se vole jedno drugom zakunu na večnu ljubav, obavezno je ispunjen snažnim emocijama. Voditeljka televizije Pink, Aleksandra Jeftanović (40) i njen izabranik, ugledni beogradski pravnik Aleksandar Švraka (36) ta posebna snažna osećanja rasporedili su na dva dana.

Luksuznije od Anastasijinog rođa ako je to ikako moguće! Ovako izgleda sala gde se udaje Aleksandra Jeftanović (VIDEO)

U subotu, 11. septembra, u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, zadužbini kneza Miloša Obrenovića, u društvu kumova, baka i deka, kao i nekoliko najbližih prijatelja, mladenci su se jedno drugom pred Bogom zavetovali na večnu ljubav, a nakon toga svetim činom krštenja Ana i Aleksa ušli su u svet hrišćanstva.

Narednog dana, u nedelju, 11. septembra, supružnici su obavili i građansko venčanje u bašti prestižnog restorana Franš. Aleksandra je došla još u prepodnevnim časovima i uz pomoć saradnika predvođenih dizajnerom i dugogodišnjim prijateljem Darkom Kostićem počela da se sprema za izlazak pred matičara...

(Espreso.co.rs / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.