Kad Mimi Oro slavi rođ to izgleda ko nić: Uvijala se u minijaturnoj haljini sa gomilom likova, a grudi sevale ko besne!  (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic_

e nek joj je srećan vala

Kad Mimi Oro slavi rođ to izgleda ko nić: Uvijala se u minijaturnoj haljini sa gomilom likova, a grudi sevale ko besne! (FOTO)(VIDEO)

Poznata starleta Milica Živković poznatija kao Mimi Oro, proslavila je svoj 25. rođendan na jednom od prestoničkih splavova
Objavljeno:

Mimi je prvo promenila usta smanjujući silikone, pa zatim i implante u grudima, da bi zatim izmenila i boju kose i ofarbala se u svetlu nijansu plave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, starleta jedno nije menjala: očigledno da i dalje voli da provocira mušku populaciju i svojom igrom i ponašanjem pravi lom po splavovima.

Mimi ni ovog puta nije krila svoje dobro raspoloženje, a slavljenica se na rođendanskoj proslavi pojavila u prekratkoj crvenoj haljini sa dekolteom do pupka.

Mojs

A photo posted by Milica Mimi Zivanovic (@milica_mimi_zivanovic_) on

Pored nje i silnih muškaraca koji su upriličili Mimino slavlje, rođendanu su prisustvovale i njene bliske prijateljice, a stigla je i torta iznenađenja kojom je starleta bila oduševljena.

Ali, čekajte tek da vidite video snimak na kojem se vidi kako Mimi đuska sa gomilom frajera...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.