ŽIVOT GA NIJE MAZIO! MALI HALIL IZ 'LEPA SELA LEPO GORE' DANAS RADI NEŠTO SKROZ DRUGAČIJE: Živi van Srbije! (FOTO)
Miloš Đuričić, Foto: Lepa sela lepo gore / Printscreen

pre i posle

ŽIVOT GA NIJE MAZIO! MALI HALIL IZ 'LEPA SELA LEPO GORE' DANAS RADI NEŠTO SKROZ DRUGAČIJE: Živi van Srbije! (FOTO)

"Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj"

Objavljeno:

Scena iz kultnog filma "Lepa sela lepo gore" u kojoj najbolji drugovi Milan i Halil idu u "štetu" sa teta Đanom (Milicom Trofrtaljkom) ušla je u istoriju domaće kinematografije.

Malog Halila igrao je Miloš Đuričić iz Višegrada, kom je u filmu zapalo da se snike pred teta Đanom, a glumac je nakon ove zapažene uloge morao da napusti Srbiju i nikada se više nije bavio glumom, iako je želeo.

Miloš Đuričić
foto: Lepa sela lepo gore / Printscreen

Miloša je teška životna situacija, odvela u potpuno drugom pravcu i daleko od Srbije, za razliku od njegovog kolege iz ove scene Admira Šehovića (glumio je malog Milana), koji se i dalje bavi glumom.

Pre 23. godine, napustio je Višegrad i preselio se u Austriju, gde je radio razne poslove, oženio se i ima dva sina i bavi se transportom.

"Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere ", izjavio je Miloš jednom prilikom koji se, kako kaže, mnogo namučio u stranoj zemlji.

1 / 3 Foto: Lepa sela lepo gore / Printscreen

"U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam dva sina", ispričao je tada za domaće medije.

Podsetite se kultne scene iz filma "Lepa sela lepo gore" i pogledajte kako mali Halil danas izgleda!

1 / 2 Foto: Lepa sela lepo gore / Printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.