Olimpijski heroji nacije: Evo ko im pruža najveću podršku i sa kim čekaju bebe, venčanja, nove medalje... (FOTO)
Foto: MARKO POPLAŠEN, STORY PRESS, Dado Đilas

ljubav ih pokreće!

Olimpijski heroji nacije: Evo ko im pruža najveću podršku i sa kim čekaju bebe, venčanja, nove medalje... (FOTO)

Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama
Objavljeno: 15:03h

3. Milica Mandić: Veza zasnovana na razumevanju!

Kada je pre četiri godine Milica Mandić (24) krenula iz Beograda na Olimpijske igre u Londonu, porodica i prijatelji ispratili su je skromno, a nije izostala ni bezrezervna podrška iz njenog tekvondo kluba Galeb. Iako je i do tada osvajala medalje na velikim evropskim takmičenjima, u medijima njen sport nije bio dovoljno zastupljen, a onda se sve promenilo iz korena. Sa samo 20 godina sa najvišeg postolja u Londonu pevala je srpsku himnu. Bila je to prva zlatna medalja otkako Srbija učestvuje kao samostalna zemlja na ovom takmičenju. Svetski uspeh nimalo je nije promenio, a najveću podršku i oslonac pruža joj porodica, ali i emotivni partner Marko Đuričić koji je takođe uspešan tekvondo reprezentativac Srbije.

foto: STORY PRESS

- Meni je važno to što imam stabilnu vezu i osobu na koju mogu da se oslonim, da me ispunjava, podržava i motiviše u svakom momentu. On zna koliko ponekad može da bude teško i u potpunosti me razume, rekla je Milica nedavno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.