Olimpijski heroji nacije: Evo ko im pruža najveću podršku i sa kim čekaju bebe, venčanja, nove medalje... (FOTO)
Foto: MARKO POPLAŠEN, STORY PRESS, Dado Đilas

ljubav ih pokreće!

Olimpijski heroji nacije: Evo ko im pruža najveću podršku i sa kim čekaju bebe, venčanja, nove medalje... (FOTO)

Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama
Objavljeno: 15:03h

Sa osam osvojenih medalja na Olimpijskim igrama u Riju, srpski sportisti ostvarili su najbolji rezultat na ovom najprestižnijem takmičenju od osamostaljenja države.

Dve zlatne, četiri srebrne i dve bronzane medalje – najbolji je rezultat još od Olimpijskih igara u Seulu 1988. kada su naši sportisti nastupali pod zastavom SFRJ, piše Story.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovi ljudi za primer i ponos, vratili su osmeh mnogima na lice, a Srbija noćima nije spavala kako bi bodrila svoje miljenike ispred malih ekrana dok su briljirali na terenima. Predstavljamo vam drugo lice ovih uspešnih mladih žena i muškaraca, i otkrivamo kakvi su kada siđu sa pobedničkog postolja, ali i ko im daje najveći vetar u leđa i motivaciju da budu još bolji, kako na terenu, tako i u životu.

Mračna strana naših olimpijaca: Ovo su tajni poroci koje bi želeli da sakriju od nas, a koji će im doći glave!

1. Milica Dabović: Krila za nove pobede!

Iza velikog uspeha kapitena ženske košarkaške reprezentacije Milice Dabović (34) stoji njena spremnost da često ide glavom kroz zid, ali i ogromna podrška porodice i prijatelja. Otkako je uplovila u vezu sa svojim dečkom Simonom, to je atraktivnoj sportistkinji dalo krila za nove pobede na parketu.

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

- Naša ljubav je, verovali ili ne, sve jača i ubeđena sam da će tako i ostati. U našem odnosu sve je savršeno i tako će biti dok nas smrt ne rastavi. Za mene to nije fraza, rekla je ranije u intervjuu za Story kada je otkrila i kakvi su joj planovi za budućnost.

- Nakon Olimpijskih igara hoću još da napišem knjigu, a Simon će biti tu da me isprati u svemu tome, pa će tek onda uslediti porodične obaveze.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.