Moćni političar preti Soraji: Sve sam uradio da bidemo zajedno, a ti.. Unakaziće te! Nećeš biti živa!
Foto: Instagram/sorajavucelic

Opšti haos

Moćni političar preti Soraji: Sve sam uradio da bidemo zajedno, a ti.. Unakaziće te! Nećeš biti živa!

Nakon što je u ispovesti starleta Soraja Vučelić priznala da joj aferu „kokain“ smešta moćni političar, došli smo u posed prepiske u kojoj joj on preti smrću
Objavljeno: 09:25h

- Mnogo ti sebi daješ za pravo. Odlično znaš da ako pozovem samo jednu osobu od stotine onih koje znam iz vlasti da ćeš završiti tako da niko neće znati gde se nalaziš i šta se desilo sa tobom. Znaš koliko sam moćan. Igraš se životom - nastavio je da preti političar, dok je Soraja pokušavala da spusti loptu.

foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

- Sve ovo radim jer želim da ti napakostim zbog toga što si me izdala. Uzela si novac i pobegla sa drugim - tvrdi moćnik, a onda joj poručuje:

- Postaviću te tamo gde ti je mesto. Nećeš biti živa. To ti obećavam! Takve kao ti završavaju na onom svetu. Želim da te uništim i to ću učiniti. Neću birati način, samo da ne postojiš - pretnje su bile sve žešće u nastavku dopisivanja do kojeg smo uspeli da dođemo.

foto: Instagram/sorajavucelic

Ova rečenica razbesnela je Soraju, koja je do tada pokušavala da mu objasni njihov odnos, pa je planula.

- Ponašaš se kao kukavica, a mene ne možeš da uništiš jer ne postoji ništa u životu da sam uradila čega bih se stidela ili zbog čega bih trebalo da se plašim. Tvoje ime u novinama možda niko nije smeo da objavi, ali nemoj da misliš da možeš nekome da uništavaš život plaćajući tvoje moćnike da nalaze način da me likvidiraju - odbrusila je starleta, a ovaj njen stav još više je povredio sujetu muškarca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.