NAŠA PEVAČICA IZGLEDA VRHUNSKI I U SEDMOJ DECENIJI! Nikad lepša i zgodnija, ne stari, kao da je VAMPIR! (FOTO)
Foto: Printscreen

hit

NAŠA PEVAČICA IZGLEDA VRHUNSKI I U SEDMOJ DECENIJI! Nikad lepša i zgodnija, ne stari, kao da je VAMPIR! (FOTO)

Otkrila je i tajni recept

Objavljeno:

Pevačica Gordana Goca Lazarević odlučila je da se skine u sedmoj deceniji i pokaže izvajano telo.

Može se primetiti da Goca vodi računa o izgledu, te samim tim pazi šta i koliko jede kako bi ostala vitka. "Kakva mačka", "Prava riba, ne daš se", bili su neki od komentara ispod Gocine fotografije.

Podsetimo, ona je jednom prilikom za "Blic Zdrav život" izjavila kako uspeva da i dalje izgleda tako dobro.

- Nikada nisam pušila i konzumirala alkohol, jer sam stalno na nastupe morala samu sebe da vozim. Dosta pešačim i pijem kafu često napolju, volim prirodu i ona me regeneriše. To je nešto što u meni iskonski budi želju. Decenijama sam aktivna u pešačenju, pored moje kuće se nalazi i park. Klonim se dima, kada god ne budem u zatvorenim prostorima to je za mene super - izjavila je Lazarevićeva koja je sada kada ima više vremena za sebe i manje posla, život podredila sebi baš onako kako je želela.

- Više vodim računa o tome šta unosim u organizam, zbog toga što se manje trošim i metabolizam se promenio. Primetila sam kod sebe obline, nekada sam bila violina, sada sam viola. Ne dozvoljavam sebi da se ugojim, malo mi se dogodilo da se ubucim i opustila sam se za vreme korona virusa. Više vremena provodimo kod kuće, manje kretanja i samim tim više jela. Uvela sam u svoj režim ishrane autofabiju, jer sam čula da to odlično radi. Osam sati možete da jedete kako želite, šesnaest sati ništa, samo čaj i voda - rekla je pevačica.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.