ŽIKA JAKŠIĆ PRVI PUT OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA DAJANOM! Nadovezao se i na NJENOG SADAŠNJEG DEČKA, svi FRAPIRANI!
Foto: Youtube

šok!

ŽIKA JAKŠIĆ PRVI PUT OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA DAJANOM! Nadovezao se i na NJENOG SADAŠNJEG DEČKA, svi FRAPIRANI!

Nije mu bilo lako..

Objavljeno:

Bivši supružnici, Žika Jakšić i Dajana Paunović posle razvoda super funkcionišu. Kako Žika tvrdi, on u svemu podržava bivšu suprugu i priznaje da su u odličnim odnosima.

- Dajana je mlada i uspešna žena koja ima sva prava ovog sveta da bude voljena, da uživa i da bude srećna. Nas dvoje smo u odličnim odnosima. Priznaću vam da ja znam za njenu vezu od samog početka, ali umem da čuvam tajnu, tako niti komentarišem nešto niti je odajem. A što se tiče mog ljubavnog života, reći ću samo da nisam sam i da nisam usamljen, trenutno mi je veoma dobro - bio je iskren Žika.

Dajana Paunović
foto: Youtube

Inače, voditelji i bivši supružnici Žika Jakšić i Dajana Paunović, prvi put nakon razvoda našli su se zajedno u emisiji.

Žika je najlepšim rečima najavio svoju bivšu suprugu, od koje se razveo pre tri godine.

"Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović", s osmehom je rekao Žika, dok ni voditeljka nije mogla da skine osmeh sa lica.

"Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu", rekao je Jakšić, na šta se Dajana nadovezala.

(Espreso.co.rs/Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.