POZNATA SRPKINJA BRUTALNO UDARILA PO MILENI RADULOVIĆ: To što je izgovorila podignuće VELIKU BURU!
Foto: Youtube

šok!

POZNATA SRPKINJA BRUTALNO UDARILA PO MILENI RADULOVIĆ: To što je izgovorila podignuće VELIKU BURU!

Skandal!

Objavljeno: 17:17h

Srbija je svašta videlia tokom TV gostovanja Jelene Tinske. Izjave o slučaju učitelja glume Miroslava Mike Aleksića podigle su buru.

Jelena Tinska je izgovorila:

– Kaže “povraćala sam svakog utorka”… Pa, dođi u petak!

Tinska je izjavila da se “svašta tu dešava”.

– Kamenovana sam pre neki dan jer sam rekla da meni, ne bi moglo da se desi da me neko siluje sedam puta, da ja imam 17 godina i da ja ćutim, jer silovanje znači nešto na silu, to je cepanje, to su modrice, vrištanje, to je na silu… A ako ti to doživiš, pa se vratiš sedam puta, onda je to jedan bolestan odnos – rekla je Tinska.

Jelena Tinska
foto: Youtube

Voditelj je pokušao da joj objasni da je to psihologija i da se žrtva plaši, na šta ga je Tinska prekinula rečima:

– Ma, čega se plaši?! Zašto sa 17 godina ne ode da kaže mami, ako je bliska s njom… Pa, moja deca su išla kod Mike, ali su odustala, jer ih je vređao…

Uprkos upadica voditelja da su devojke žrtve, da će istup žrtava možda nekome da pomogne i da glumica Milena Radulović nikada nije izjavila da će da pravi seriju.

– Opet ću da ispadnem grbava, ali ja pozdravljam sve devojke koje su izašle hrabo i rekle “da, mene je neko silovao”. Ja se samo pitam zašto je ona devojka rekla mene je silovao sedam meseci svakog utorka i ja sam onda povraćala. Pa, što nisi išla petkom?! – rekla je Tinska.

Tinska se takođe protivi sekusalnom obrazovanju u školama, pogotovo za mlađe osnovce, i to je više puta tokom emisije istakla.

– To je potpuni nonsens, jer deca nemaju svest ni o svom telu, niti nagonima… Deca treba sama da dođu do svoje seksulnosti i tu je jako važno poverenje u mamu i tatu, i oni treba da odgovore na naša pitanja. I deci ne treba pričati ništa dok sama ne pitaju. Meni ovo sve smrdi na one vežbanke koje su u modi, gde se insistira da mogu da budu dve tate i dve mama… Deca to toga treba sama da dođu – rekla je Tinska.

Na primedbu voditelja “kako, ako na to nema ko da im ukaže, možda da škola pomogne”, Tinska je nastavila:

– Naravno, zato i dolazi do silovanja… Deca nemaju koga da pitaju, pa pristaju na to misleći da mora, ali ne može dete od sedam godina da se bombarduje time. Od petog do osmog može da se uvodi u seksualno obraovanje.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.