BILA JE U ZADRUZI, LJUBILA JE DEVOJKU, A SADA JE TRUDNA? Upecala je BIVŠEG MUŽA naše pevačice pa objavila ŠOK VESTI
Foto: Prinscreen

AU

BILA JE U ZADRUZI, LJUBILA JE DEVOJKU, A SADA JE TRUDNA? Upecala je BIVŠEG MUŽA naše pevačice pa objavila ŠOK VESTI

Pesmu je snimala kod Igora X-a, bivšeg muža Mine Kostić, kada su među njima neočekivano sevnule varnice

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić ulovila je bivšeg muža poznate pevačice.

Starleta Marijana Zonjić istakla se u rijalitiju "Zadruga", a prošle sezone bila je čak i diskvalifikovana iz šoua, zbog kršenja pravila.

Kada se prašina slegla, Zonjićeva je rešila da uplovi u muzičke vode. Snimila je kaver za pesmu Marine Visković "Gde sam grešila" i objavila ga na svoj jutjub kanal.

Pesmu je snimala kod Igora X-a, bivšeg muža Mine Kostić, kada su među njima neočekivano sevnule varnice.

Marijana Zonjić
foto: printscreen

Oni su uplovili u romansu, što su neko vreme krili od očiju javnosti. Ipak, sada su rešili da se otkriju, a Marijana je ekskluzivno za portal Informer.rs dala izjavu o novoj ljubavi i poslala nam njihove zajedničke slike sa Maldiva.

- Upoznala sam Igora pre tri meseca, kada sam došla kod njega u studio da snimam cover, od tada smo nerazdvojni. Odmah smo ušli u vezu, već sam upoznala sve njegove - rekla je novopečena pevačica i dodala:

- Upoznala sam mu obe ćerke, porodicu i prijatelje. Minina Anastasija me baš voli, a Mini to smeta. Ona zna za nas, ali ne znam kakvo mišljenje ima, niti me zanima. Imam poštovanja prema njihovom odnosu zbog ćerke, jer je Igor najbolji tata na svetu i zato bih volela da zatrudnim sa njim - priznala je Marijana Zonjić, a kada su to čuli, nisu mogli da je ne pitaju da li to znači da već rade na tome.

- Tako je. Postoji mogućnost da sam u drugom stanju. Videćemo za nedelju dana sve - otkrila je bivša zadrugarka ekskluzivno, a mi joj želimo da se što pre ostvari u ulozi majke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.