SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O NASILJU! Njene reči tresu Srbiju, ovo će promeniti SVE!
Foto: Youtubescreen

jezivo

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O NASILJU! Njene reči tresu Srbiju, ovo će promeniti SVE!

Potom je pevačica pitana da li se ona nekada susretala sa neprijatnim situacijama tokom njene dugogodišnje karijere

Objavljeno:

Čitavu Srbiju potresla je ispovest Milene Radulović koja je optužila čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića da ju je s*ksualno zlostavljao kada je pohađala njegovu školu glume. Pored nje još nekoliko devojaka je ispričalo svoje slične ispovesti, a pred sudom će pravdu tražiti i glumica Iva Ilinčić.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile kako bi javno podržale mlade devojke koje su ispričale svoje potresne priče. Mi smo kontaktirali pevačicu Snežanu Đurišić kako bismo čuli njen stav o ovoj temi. Pevačica je za portal Srbija Danas poručila da čeka da čuje odluku suda, pa da će tek onda komentarisati ovu situaciju.

Snežana Đurišić
foto: Youtubescreen

- Moj stav je da ne treba prejudicirati mnogo toga. Ono što mogu da kažem je da sam protiv svakog vida nasilja i oštro osuđujem svako nasilje. Sve vezano za ovu priču mogu da komentarišem onda kada sudstvo obavi svoj posao. Ovo je vreme kada se poprilično koristi nešto što evidentno postoji, ali ko zna kako i ko zna zašto. Zato kada budem čula zvanični izveštaj i zvanično objašnjenje i sve ono što ide uz ovo, onda mogu da kažem svoje mišljenje. Do tada ne želim da komentarišem to - rekla je Snežana.

Potom su upitali pevačicu da li se ona nekada susretala sa neprijatnim situacijama tokom njene dugogodišnje karijere.

- Hvala Bogu nisam. Ja sam počela kao devojčica, iza mene su bili moji roditelji i bila sam pošteđena mnogo koječega vezano za normalan put kojim se ide kada je muzička karijera u pitanju. Nešto ovako, zaista nisam - rekla je pevačica za portal Srbija Danas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.