SRPSKI GLUMAC POČEO DA RADI NA NJIVI! Tvrdi da od GLUME NEMA PARA, bio je prinuđen na SUROVE POTEZE!
Foto: Printscreen

IZNENADIO

SRPSKI GLUMAC POČEO DA RADI NA NJIVI! Tvrdi da od GLUME NEMA PARA, bio je prinuđen na SUROVE POTEZE!

“Ono što me je zapravo navelo da se posvetim poljoprivredi jeste to što sam uvideo da mi nakon vraćenih dugova, plaćenih računa i kupovine osnovnih namirnica, od glumačkog honorara ne ostane mnogo. Rešenje sam pronašao u dodatnom poslu. a zahvaljujući tome, smatram da ću sutra moći da biram uloge”

Objavljeno:

Zvezda serije “Tajne vinove loze” Marko Vasiljević nije od onih glumaca koje je slava “udarila u glavu”.

Naprotiv, on i pored popularnosti i uspeha koji je ostigao ne libi se da obavlja poljoprivredne poslove.

“Moj otac je verovao da ćemo brat i ja biti bolji đaci i ljudi ukoliko nas preko leta povremeno pošalje da radimo za dnevnicu. Govorio je: “Eto, tako će vam izgledati život ukoliko ne budete zagrejali stolicu.” Iako sam od tog posla imao lep džeparac, nije mi se dopadalo da mi to bude svakodnevnica. Danas, kada sam uspeo u glumačkom poslu, rad na njivi dođe mi kao relaksacija”, rekao je Marko prošle godine za magazin “Story” i dodao:

“Ono što me je zapravo navelo da se posvetim poljoprivredi jeste to što sam uvideo da mi nakon vraćenih dugova, plaćenih računa i kupovine osnovnih namirnica, od glumačkog honorara ne ostane mnogo. Rešenje sam pronašao u dodatnom poslu. a zahvaljujući tome, smatram da ću sutra moći da biram uloge”.

Marko Vasiljević, pored toga što u seriji “Tajne vinove loze” iga sina Vere Smiljanić, koju tumači Sloboda Mićalović, ostvario je zapažene uloge i u seriji “Ubice mog oca” i filmu “Zaspanka za vojnike”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.