POZNATA PEVAČICA BIVŠEG UHVATILA U PREVARI, PA IZBILA POTPUNA MAKLJAŽA! Varao je sa KONOBARICOM, vrh ponižavanja!
Foto: Yotube

au!

POZNATA PEVAČICA BIVŠEG UHVATILA U PREVARI, PA IZBILA POTPUNA MAKLJAŽA! Varao je sa KONOBARICOM, vrh ponižavanja!

Šokantni detalji..

Objavljeno:

Pevačica Zorica Marković udala se mlada, sa 17 godina, a kako je ispričala, tadašnji suprug ju je varao, u čemu ga je više puta uhvatila.

- Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga volela, a varao me je sa konobaricama i koleginicama. Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dete, a on ima intimne odnose sa strane! Više puta sam ga uhvatila u prevari. U kuhinji restorana gde smo pevali zatekla sam ga na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su leteli na sve strane. Podnela sam zahtev za razvod i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života! - ispričala je Zorica za "Hit Informer".

Zorica Marković
foto: Yotube

Nakon što se razvela, vratila se svojoj porodici, ali tamo nije bila dobrodošla. Pevačica je ispričala da se njen otac osećao osramoćeno, te je uperio pušku u nju.

- Posle razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije hteo ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene! Brat Milan me je odbranio. Stao je ispred tate i rekao mu: "Pucaj na mene, nju nemoj da diraš." Možda bi i pucao da brat nije stao u moju zaštitu. Osramotila sam ga jer sam prva žena u familiji koja se razvela. Majka i braća su me razumeli, ali otac nije. Bio je strog. Donekle sam ga razumela jer je bio u pravu za mnoge stvari. Nekoliko godina kasnije, svi smo se šalili na račun te situacije - otkrila je Zorica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.