NIVES CELZIJUS GOLA U ČIPKI IZAZOVNO POZIRA: Zapalila Instagram, od oblina OČI ISPADAJU, SVE SE VIDI! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

HIT

NIVES CELZIJUS GOLA U ČIPKI IZAZOVNO POZIRA: Zapalila Instagram, od oblina OČI ISPADAJU, SVE SE VIDI! (FOTO)

Celzijus voli da ističe svoje atribute, a ništa drugačije nije bilo ni na poslednjoj fotografiji koju je objavila. Pozirala je u kombinezonu od crne čipke i zavodljivo gledala u kameru

Objavljeno: 10:43h

Atraktivna Nives Celzijus (39) jedna je od najpraćenijih Hrvatica na Instagramu. Obožavaoce privlači golišavim fotografijama kojima nikoga od njih ne ostavlja ravnodušnim.

Nives Celzijus
foto: printscreen

Celzijus voli da ističe svoje atribute, a ništa drugačije nije bilo ni na poslednjoj fotografiji koju je objavila. Pozirala je u kombinezonu od crne čipke bez donjeg veša i zavodljivo gledala u kameru.

Obožavaoci su joj pisali komentare na račun izgleda.

- Neodoljiva si. Nemam reči, oči su mi ispale. Još uvek žariš i pališ - neki su od komentara.

Inače, Nives iza sebe ima brak s fudbalerom Dinom Drpićem s kojim ima dvoje dece, a ovaj par nakon razvoda ostao je u prijateljskim odnosima.'Šuškalo' se kako se pevačica ponovno zaljubila, ali oko svega je bila jako tajnovita. Nedavno je otkrila kakvi muškarci mogu privući njenu pažnju.

- Kada je fizički izgled u pitanju, volim visoke, tamnokose muškarce, sportske građe, ali ono što mi je primarno jest osećaj opuštenosti koju izaziva u meni. Volim duhovitost, elokventnost, saosećajnost, samosvest muškarca bez tragova samodopadnosti. I pismenost mi je vrlo bitna. Ništa me lakše ne ohladi od nepismenih muškaraca - objasnila je Celzijus.

(Espreso.co.rs/24 sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.