SEVERINU TUŽILA UČITELJICA NJENOG SINA: Traži ogromnu lovu zbog INCIDENTA u školi, lete tužbe na sve strane!
Foto: printscreen

strašno

SEVERINU TUŽILA UČITELJICA NJENOG SINA: Traži ogromnu lovu zbog INCIDENTA u školi, lete tužbe na sve strane!

U četvrtak je u Palači pravde pripremno ročište na kojem se Seve i učiteljica ne moraju pojaviti, ali mogu ako žele. Tužba je pokrenuta u aprilu prošle godine

Objavljeno:

Severina Kojić (48) u četvrtak ima zakazano novo ročište u zagrebačkom Opštinskom sudu. Ovaj put tuži je učiteljica. Tužba je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine.

Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete. U četvrtak je u Palati pravde pripremno ročište na kojem se Seve i učiteljica ne moraju pojaviti, ali mogu ako žele. Prvo ročište bilo je zakazano za novembar prošle godine, ali je odloženo. Tužba je opet pokrenuta u aprilu prošle godine. Seve se nije pojavila na poslednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, također u Palati pravde, pokrenula sudija Lucija Lasić.

Severina
foto: Instagram

Sudija je pevačicu tužila u februaru prošle godine zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna. Severina je, naime, nakon incidenta u školi u oktobru 2019. godine izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

Severina
foto: printscreen

Lasić je bila u sudskom veću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje s ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem (55), dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene zaštite i obrazovanja dečaka. Ta je prva presuda podigla mnogo prašine u javnosti, a Severina i njen advokatski tim puno truda polažu u žalbu. Na sednici veća splitskog Županijskog suda u februaru prošle godine sudija Lasić prvi put je zatražila izuzeće iz predmeta. Njen prvi zahtev za izuzećem je odbijen, no Lasić je ponovno zatražila izuzeće uz obrazloženje da je pokrenula parnični postupak radi naknade štete protiv jedne od stranaka u postupku, odnosno protiv Severine Kojić.

Pevačica se, osim sa sudijom i učiteljicom, i dalje spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem oko sina na Županijskom sudu u Splitu. Kako nam kaže advokat pevačice, Mate Matić, još se čekaju nalazi veštaka. Severinu, pak, čini se, ne zamaraju previše brojne sudske tužbe koje su protiv nje pokrenuli. Poslednjih dana na svojoj društvenoj mreži objavljuje izazovne fotografije u kupaćim kostimima i priseća se leta.

Severina
foto: printscreen

Poslednjih dana Seve je, kako doznajemo, u Zagrebu kod kuće, a obilazi je menadžer Tomislav Petrović. Prethodno je s njom bila njena majka Ana. Sa suprugom Igorom Kojićem (33), s kojim je i dalje u braku, još se nije videla, od aprila prošle godine, kako tvrde komšije pevačice na Kozjaku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24Sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.