ANA NIKOLIĆ SE PONOVO UBUCILA, UGOJILA SE 13 KILOGRAMA? Morala je da ODVEŽE ŽELUDAC, bilo je HITNO zbog zdravlja!
Foto: Printscreen

šok

ANA NIKOLIĆ SE PONOVO UBUCILA, UGOJILA SE 13 KILOGRAMA? Morala je da ODVEŽE ŽELUDAC, bilo je HITNO zbog zdravlja!

Neimenovani izvor tvrdi da je to morala da uradi zbog zdravstvenog stanja, jer joj je opao imunitet, preležala je koronu zbog čega se krvna slika pogoršala, a organizam je tražio hranu

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić ponovo je nabacila kilograme, nakon meseci prozivki da je zahvaljujući operaciji želuca, "postala anoreksična".

Ana je navodno morala da skine prsten oko želuca, koji joj je stavljen zbog ograničavanja unosa hrane, zbog čega je počela da se goji.

Neimenovani izvor tvrdi da je to morala da uradi zbog zdravstvenog stanja, jer joj je opao imunitet, preležala je koronu zbog čega se krvna slika pogoršala, a organizam je tražio hranu.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

"Ana je stavila prsten pre oko dve godine, nakon čega je počela naglo da mršavi. Dovela je liniju do savršenstva, ali ona je želela još. Uprkos tome što su lekari naglasili da prsten u organizmu nije poželjno držati duže od godinu dana, pevačica nije htela da ga izvadi. Tek kada je došla na 50 kilograma, krvna slika je počela da joj se remeti", rekao je izvor blizak pevačici dodao da su joj lekari, nakon preležanog kovida, savetovali da skine prsten.

"To je i učinila i počela je ponovo da se goji".

Pevačica se tokom vikenda uključila u jednu emisiju gde je govorila o nameri da upiše medicinu.

Bonus video:

(Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.