ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG! Konstantno su RASKIDALI i vraćali se jedno drugome, POTRESNA PRIČA!
Foto: Profimedia

ŠOK!

ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG! Konstantno su RASKIDALI i vraćali se jedno drugome, POTRESNA PRIČA!

Baš su se voleli..

Objavljeno:

Čuveni pevač Todor Toše Proeski, koji je poginuo 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške, na auto-putu Zagreb – Lipovac, napunio bi danas 40 godina. Pamtimo ga po anđeoskom glasu, dobroti, raskošnom talentu, a njegovu životnu priču obeležila je i posebna ljubavna priča.

Toše Proeski
foto: Youtube

Kažu da je jedina devojka zauzimala specijalno mesto u srcu Tošeta Proeskog. U pitanju je manekenka Blagica Beti Micova Ristovska koja je upoznala pevača 1998. godine. Počela je tada njihova veza, ispunjena prekidima.

Romansa je tako trajala do 2002. kada su Blagica i Toše prekinuli pod pritiskom javnosti. Pomirenje je usledilo nakon njegovog nastupa na Pesmi Evrovizije 2004. u Istanbulu. Nastavila se serija prekida i pomirenja, a onda su 2006. stavili tačku na vezu.

Međutim, kako su ispričali prijatelji pevača, njih dvoje su ostali u kontaktu. Redovno joj je slao karte za svoje koncerte, a poruke koje su razmenjivali ostale su sačuvane u njegovom telefonu.

Blagica je izuzetno retko pričala o vezi sa Tošetom, a u priči nekadašnjeg telohranitelja Tošeta Proeskog Ica Panajotovića o devojci koja je redovno odlazila na pevačev grob i koja je sa njim delila posebne emocije, mnogi prepoznali upravo nju.

"Toše i ja nikada nismo prekinuli kontakt. Svake nedelje smo se čuli, čak smo u leto 2006. zajedno odmarali na Ohridskom jezeru", ispričala je nakon pevačeve smrti Blagica koja je često sa majkom Proeskog Dominikom posećivala njegov grob.

Lepa Makedonka koja je manekenstvo napustila zbog studiranja danas je, kako se može videti na njenom Fejsbuk profilu, u višegodišnjem braku i postala je mama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.