ČUVENOJ VODITELJKI DEMOLIRALI STAN! Na krevetu je zatekla nešto STRAVIČNO!
Foto: Facebook printscreen

šok!

ČUVENOJ VODITELJKI DEMOLIRALI STAN! Na krevetu je zatekla nešto STRAVIČNO!

Bacila se na sređivanje stana!

Objavljeno:

Vjekoslava Bach podelila je na facebooku svoje iskustvo s podstanarima iz pakla.

Što znači pojam podstanara iz pakla osetila je i voditeljka Vjekoslava Bach koja je na svom Facebook profilu podelila neugodno iskustvo s podstanarima koji su joj stan ostavili u haosu i koji je ona nakon njih morala temeljno očistiti, a puno toga su oštetili te ukrali kako Vjekoslava kaže u videu koji je objavila.

- To je ona fina gospođa koja me vređala po Facebooku, ali nema veze. Evo to je ona baš sve očistila tako da moj muž sad sve jadan malja, skupa sa mnom. Ali ovo sam htela pokazati,vrata od kuhinje su nestala, nema ih više, jer oni su izgubili vrata. Nijedne ručkice nemamo na ormaru. Ali, ovaj dio je top, znači dijete je pisalo po vratima i ona je to kao očistila. Tako je "prekrasno" očistila da su ovo moja vrata - govori voditeljica u videu dok snima stan koji je dala u najam gospođi čije je ime i otkrila u videu i upozorila je druge da dobro razmisle hoće li toj gospođi dati stan u najam jer će sigurno proći slično kao ona.

zabava, estrada, voditeljka
foto: Facebook printscreen

- Čisto ako gospođa poželi živeti u vašem domu, nađite 101 način da vam ne uđe u kuću jer ćete požaliti. Strašno. Dobili su krevet s Dormeo madracima, trebate videti navlaku, verovatno je gospođa spavala kad je bila u onim ženskim danima pa sam našla odvratnoće takve da sam morala baciti sve. Evo tako izgleda moj vikend. I tako, to sam vam htela pokazati malo, kako prolazi naš vikend, sa prekrasnim uspomenama od dva divna mlada bića koja ja zovem podstanari iz pakla - rekla je Vjekoslava u videu u kojem sa suprugom čisti stan i pokušava ga dovesti u red.

zabava, estrada, voditeljka
foto: Facebook printscreen

U komentarima ispod videa Vjekoslava je dodala još nekoliko detalja o svojim podstanarima koji nisu brinuli o urednosti stana i nije se suzdržavala reći u kakvom je stanju zatekla stan. - Kad izbacim slike u kakvom smeću i prljavštini je ona držala dete, mislim da će socijalno imati kaj raditi... govna od psa, popišani krevet od dečje sobe, krvave plahte mi ostavila (valjda da vidim da je plodna)... fuj kakva prljava žena. Sramota..- napisala je Bach u komentaru jednoj od svojih prijateljica.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.