NA POKLON PAZARIO ŽENI NEKRETNINU: Komšije poznatog pevača otkrile kako on zaista živi! Jednu stvar UVEK radi!
Foto: Printscreen youtube

opa!

NA POKLON PAZARIO ŽENI NEKRETNINU: Komšije poznatog pevača otkrile kako on zaista živi! Jednu stvar UVEK radi!

Divan su i fin par.

Objavljeno:

Pevač Predrag Živković Tozovac sa životnom saputnicom živi u prizemnoj kućici na periferiji prestonice, a kako komšije otkrivaju, nedavno je pazario još jednu nekretninu.

- Pričaju po komšiluku da je Tozovac supruzi kupio stan i u toj nekretnini sada dosta vremena provode. U neposrednoj je blizini njihove kuće, odmah pored jedne osnovne škole tu u kraju. Malo su u kući, malo u novom stanu. I kućica u kojoj žive je prizemna, pa im je leti zgodno da izađu u dvorište koje je ograđeno, pa imaju i privatnost, zaklonjeni su od znatiželjnih pogleda. Nije to sada neki luksuz, ali sasvim fino žive. Oni su skromni ljudi, uživaju u zajedničkom vremenu - kaže komšija i kroz smeh dodaje da slavnog pevača tradicionalno, svakog leta, viđa kako vozi bicikl ulicom u kojoj mu je dom.

Predrag Živković Tozovac
foto: Nemanja Pančić

- Da li verujete da Tozovca i u ovim njegovim godinama viđam kako ulicom vozi bicikl? Mislim da jedva čeka leto i lepo vreme pa da može da se provoza. Dobro se drži, aktivan je i u ovim godinama, ne posustaje. Po ovoj zimi i tokom korone ga ređe viđam, ali to je valjda i normalno, pazi se. Čuli smo da se oženio Mimom i svima nam je bilo drago. Taj papir im ništa nije značio čim to ranije nisu uradili, ali ipak, tolike godine su zajedno. Divan su i fin par.

S druge strane, jedan mladić ističe da je odrastao gledajući poštovanje koje međusobno neguju Emilija i Tozovac:

- Od detinjstva ga znam i zaista je uvek bio gospodin. Nikada neki problem s njim nije bio, uvek je ljubazan i fin, i u ovim godinama ima strpljenja da stane i da popriča sa svima. Mladi ga više ne prepoznaju, ali malo starije generacije i dalje vole njegovu muziku. On je baš tog starog kova, tako se i prema supruzi ponaša. Nikad ih nisam čuo da se jedno drugom obrate na ružan način, a tek ne da se posvađaju. Svima nama deluje da je u njihovom odnosu dominantno poštovanje.

Tozovac
foto: Printscreen

Starija gospođa je ispričala da je vest o venčanju obradovala ceo komšiluk.

- Nakon 40 godina bilo je vreme da se venčaju i malo provesele. Ja im od srca čestitam i da nastave tako da uživaju u svojoj ljubavi. Mimu često srećem kada ide u prodavnicu u nabavku, prava je dama i jako kulturna žena, uvek doterana. Kažu i da je dobra domaćica, moja prijateljica je često gost u njihovom domu i ima samo reči hvale - priča susetka legendarnog pevača i otkriva:

- Znali smo svi da je Tozovac nedavno išao na operaciju grla. Znate, u kraju je dosta starosedelaca, pa se poznajemo. Opet, ima on godina, ali na svu sreću uspeo je dobro da podnese tu intervenciju i brzo se oporavio. Rekao je da ne može da peva glasno, ali mi se ipak nadamo da ćemo ga čim dođu lepši dani čuti kako pevuši iz dvorišta!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.