OTKRIVENA MRAČNA TAJNA IZ PROŠLOSTI LEPE BRENE I ZLATE! Petrovićka razotkrila zašto je PUKLO NJIHOVO PRIJATELJSTVO!
Foto: Dragana Udovičić, Sonja Spasić

au!

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA IZ PROŠLOSTI LEPE BRENE I ZLATE! Petrovićka razotkrila zašto je PUKLO NJIHOVO PRIJATELJSTVO!

Zlata je otkrila kako se druženje na estradi raspalo

Objavljeno:

Zlata Petrović važi za nekoga ko ne krije svoje emocije i često podeli sa narodom i medijima sve šta joj je na duši.

Ovoga puta Zlata se dotakla teme putovanja u toku pandemije, ali je otkrila i nešto što do sada nismo znali:

“Nisam kao neke moje kolege koje putuju u vreme korone. Tu sam kod kuće, ukoliko se uželim da prošetam, izađem napolje i opet se vratim u kuću. Ne volim nešto zimu i hladnoću da bih putovala na planinu. Ranijih godina sam išla na Kopaonik sa Brenom, Gocom (prim.aut. Božinovskom), Sanjom Đorđević i ekipom”, počela je Zlata izlaganje za Star i dodala da se sada druži samo sa Gocom:

Zlata Petrović
foto: Youtube

“Sada više nema ni društva. Nestalo je. Ja sam ostala u kontaktu samo sa mojom Gocom i to je to. Mi smo nekad sa Brenom letovale non-stop zajedno. Žene i deca uglavnom. Imale smo vremena i samo smo putovale. Sada se nešto desilo kod ljudi i sve se raspalo. Nema više tih druženja koja su trajala bukvalno 24 sata”, ispričala je pevačica.

Zlata je otkrila da su sada mladi sve više okupirani materijalnim stvarima, što se njoj lično ne dopada:

“Sada samo sa Božinovskom letujem u Sutomoru u kući kod njene sestre. Da vam kažem nešto, svi su u obavezama. Eto pitam mog sina koji ima 21. godinu gde mu je društvo, gde su devojke, a on mi kaže da je sve u materijalnim stvarima. Devojke više neće da izađu u kafić na kafu, nego hoće da idu po Hiltonu i Maldivima”, dodala je Petrovićeva i rekla da baš zbog toga njeno prijateljstvo sa Gocom traje toliko dugo:

“Sve se poremetilo. Moj sin ima sve uslove, ali ne želi da kupuje ljubav i društvo. Ja sam, bre, sa mojom Gocom delila jednu paštetu u podrumu, možda zato naše prijateljstvo toliko traje. Finansije i materijalne stvari su razdvojile ljude i otuđile ih. Znate šta, Brena žena ima svoje obaveze. Otkad je korona zavladala, mnogo češće je van Srbije”, iskrena je Zlata.

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.