VODITELJKA TVRDI DA JE HEROJ NAŠEG DETINJSTVA ZLOSTAVLJAO DECU! Izneće sve DOKAZE, ima da gori ceo BALKAN!
Foto: Profimedia

traumatično

VODITELJKA TVRDI DA JE HEROJ NAŠEG DETINJSTVA ZLOSTAVLJAO DECU! Izneće sve DOKAZE, ima da gori ceo BALKAN!

- To je sve pokrenuto i radi se o poznatoj osobi koja trenutno ima preko sedamdeset godina - rekla je Jakićeva

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jakić sutra će biti saslušana u policiji u vezi sa izjavama koje je juče iznela u emisiji "Posle ručka" na TV "Hepi", nezvanično saznaje Kurir.

Naime, ona je u emisiji govorila i o čoveku, "koga su deca volela" i koji je bio prisutan u našim detinjstvima, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

- To je sve pokrenuto i radi se o poznatoj osobi koja trenutno ima preko sedamdeset godina - rekla je Jakićeva i nastavila:

Jovana Jakić
foto: Printscreen

- Tek kada se sazna u koju stanicu je privedena osoba, moći ću da napravim emisiju o čoveku koja će da sruši sve kockice našeg detinjstva. To je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvek imam samo par svedoka, preko telefona. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka - rekla je Jovana Jakić.

Ona je u istoj emsiji pričala i da je kao deo grupe pokojnog Bate Miladinovića prisustvovala bludnim scenama, a da je ista priča važila i za Miku Aleksić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.