OTVORENO PISMO NEDE UKRADEN! Brutalno isprozivala roditelje GLUMICA koje su pretrpele ZLOSTAVLJANJE!
Foto: Printscreen

POTRESNO

OTVORENO PISMO NEDE UKRADEN! Brutalno isprozivala roditelje GLUMICA koje su pretrpele ZLOSTAVLJANJE!

Neda Ukraden je pružila podršku glumicama i to otvorenim pismom na Instagramu.

Objavljeno:

Naše poznate ličnosti ne prestaju da komentarišu slučaj glumice Milene Radulović koja je svog nekadašnjeg profesora glume, našeg poznatog reditelja i scenariste Miroslava Miku Aleksića osudila za silovanje.

Milena je ove optužbe izrekla javno, nakon čega je glumica Iva Ilinčić priznala da je i ona bila žrtva seksualnog nasilja Aleksića.

Neda Ukraden
foto: printscreen

Mnogi ovim dvema mladim glumicama upućuju javno podršku, a to je sada učinila i pevačica Neda Ukraden i to otvorenim pismom na Instagramu.

“Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! BRAVO jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u drustvu prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesrece ne smiju da iznesu jer ce biti zigosane! BRAVO jer si sprecila da se ZLO dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao MAJKA pitam se a pitam i roditelje: Da li je moguce da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta????!!!! Da li je zelja da vam dete bude glumica , glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom( čast izuzecima) tretirana ili kao JADNICA- ružna, glupa i nesrećna domaćica koja radja decu a koju muš vara, tuče i zlostavlja ili kao KURVA koju baja puni lovom, šamarima , prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne KREATIVNE PSIHOPATE!!! BOŽE, POMOZI OVOJ DECI”

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.