SKANDALČINA! Ove dve koleginice su joj UKRALE SLAVU, bila je mega popularna, a onda je NESTALA! Pevačica OPLELA!
Foto: Youtubescreen

AU!

SKANDALČINA! Ove dve koleginice su joj UKRALE SLAVU, bila je mega popularna, a onda je NESTALA! Pevačica OPLELA!

bez dlake na jeziku.

Objavljeno:

Pravi bum na folk sceni napravila je prva sezona "Zvezda Granda". Mnogi od učesnika ovog takmičenja su napravili velike karijere, ali bilo je i onih koji su nestali i danas ih se retko ko seća. Jedna od njih je i Aleksandra Ristanović.

Aleksandra Ristanović
foto: Youtubescreen

Aleksandra je, pored Tanje Savić i Slavice Ćukteraš, koje su danas velike zvezde, ostala upamćena po specifičnom glasu, nije pevala komercijalnu muziku, koja je tada bila popularnija, te mnogi smatraju da zbog toga nije napravila veliku karijeru, ali i da su joj ove dve koleginice "ukrale" slavu.

Ona je gostovala u emisiji "Grand magazin" u kojoj se pristetila svog učešća u prvoj sezoni "Zvezda Granda" koja je emitovana još pre 17 godina.

Aleksandra je iskreno i bez dlake na jeziku prokomentarisala tadašnje učesnike, od kojih je posebno izdvojila dva sada već jako popularna pevača i velike zvezde, a to su Tanja Savić i Darko Lazić.

- Tanja Savić i Darko Lazić, ali da se ne uvrede ostali, zaista svako ko je prošao, uspeo je nešto da napravi - rekla je Aleksandra.

Ristanovićeva je potom otkrila ko su joj uzori na domaćoj javnoj sceni.

- To su Sneža Đurišić i Brena. Brena je bila svima uzor, da budeš lep kao Brena. I naravno Snežana Đurišić je prelepa žena i više mi je prijao njen melos za pevanje. Negde sam videla sebe kao pojavu Snežane Đurišić, od kulture do oblačenja, pevanja... - ispričala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.