BILA JE JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH ŽENA FUDBALERA,A ODJEDNOM JE NESTALA! Danas je zanosna i vanvremenska lepotica!
Foto: Youtube

prelepa!

BILA JE JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH ŽENA FUDBALERA,A ODJEDNOM JE NESTALA! Danas je zanosna i vanvremenska lepotica!

Povukla se sa javne scene..

Objavljeno:

Iako se neko vreme isticala u medijima, koji su o njoj često pisali da je „bez dlake na jeziku“, Iva Alilović se potpuno povukla.

Mi smo se kroz aktualno Svjetsko prvenstvo u Egiptu prisetili i nekih starih igrača, a među njima je i golman Mirko Alilović. Oim po sportskim uspesima, Mirko je poznat i po skladnom porodičnom životu sa suprugom Ivom i njihova tri sina.

Podsetimo, Iva i Mirko upoznali su se u Zagrebu, a ona je ostala trudna nakon godinu dana veze. Premda im je veza u početku bila turbulentna, brzo su jedno u drugome pronašli mir.

Iva Alilović
foto: Youtube

Par se venčao 2011. godine. Prvo u zagrebačkoj Gornjogradskoj većnici, a zatim su imali i veliku hercegovačku feštu s 350 uzvanika u opštini Ljubuški. Pre Mirka, Iva je bila u vezi s plivačem Aleksejem Puninskim. Mnogi Ivu i danas smatraju jednom od najistaknutijih žena domaćih sportaša, ali i najatraktivnijih. Upravo zato, svaki put kad bi došla na tribine, svi pogledi bili su na njoj.

Iva Alilović
foto: Youtube

Iako se neko vrijeme isticala u medijima koji su o njoj često pisali da je "bez dlake na jeziku", povukla se te je zabranila svako korišćenje osobnih fotografija u medijske svrhe koje objavljuje na društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.