POTIČE IZ IMUĆNE PORODICE! Milena je doživela pakao u ŠKOLI GLUME, ali nikada nije pričala KO JOJ JE OTAC!
Foto: instagramscreen

AU!

POTIČE IZ IMUĆNE PORODICE! Milena je doživela pakao u ŠKOLI GLUME, ali nikada nije pričala KO JOJ JE OTAC!

Milena nikada nije potencirala na priči ko joj je otac, već je svoj uspeh krčila sama.

Objavljeno: 11:26h

Dvadesetšestogodišnja glumica Milena Radulović u subotu je u javnosti priznala svoju dugo čuvanu tajnu. Milena je otkrila da ju je profesor glume, inače naš uvaženi producent i režiser Miroslav Mika Aleksić kako kaže zlostavljao u prostorijama njegove škole glume “Stvar srca”, koju je Milena pohađala. Milena je tada imala samo 17 godina, a godinama za ovaj zločin nije mogla da prizna nikome.

Nakon Mileninog priznanja još nekoliko devojaka prijavilo je Aleksića policiji za silovanje kao i seksualno uznemiravanje. Jedna od njih je i mlada glumica Iva Ilinčić, Milenina drugarica. Aleksić je pre dva dana priveden, a juče je i procesuriran tužilaštvu. On je na saslušanju negirao ova nedela i rekao da ne zna zašto su to devojke izjavile, ali mu je ipak određen pritvor, navode srpski mediji.

Inače, Milena je široj javnosti postala poznata ulogama u televizijskim serijama kao sto su “Besa” i ” Državni službenik”, a početkom 2019. godine ona je debitovala u rusko-srpskom filmu ” Balkanska međa” u glavnoj ženskoj ulozi. Poslednjih godina , Radulovićeva snima u Rusiji gde joj često članovi porodice prave društvo.

Ono što je malo poznato, pišu mediji, jeste da Milena potiče iz ugledne i situirane srpske porodice. O Mileninom privatnom životu se često piše, a javnost intrigira činjenica da potiče iz veoma imućne porodice i da je njen otac veoma uticajan čovek.

Naime, kako piše Republika, Milenina porodica poseduje uspešnu kompaniju koja je decenijama ovlašćeni diler za BMW vozila.

Milena je zaintrigirala domaće medije kada se na premijeri “Balkanske međe” pojavila u skupocenoj haljini. U pitanju je veoma skupa haljina stranog brenda koju mnoge mlade devojke u Srbiji ne mogu da priušte. Ipak, Milena nikada nije potencirala na priči ko joj je otac, već je svoj uspeh krčila sama što dokazuju i dosadašnji rezultati.

Od šestog razreda osnovne škole Milena je bila član dramskog studija Miroslava Mike Aleksića. Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju i po završetku je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine s najboljim prosekom (9,46) u klasi Biljane Mašić.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.