NAJJAČA GRUPA IKADA VIŠE NE POSTOJI, a niko ne zna kako su izgledali počeci Elitnih odreda! TAJNA KOJA SE ČUVALA!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Devilgirl

hit

NAJJAČA GRUPA IKADA VIŠE NE POSTOJI, a niko ne zna kako su izgledali počeci Elitnih odreda! TAJNA KOJA SE ČUVALA!

Popularni članovi grupe Elitni Odredi, oduvek su imali samo reči hvale jedno za drugo.

Objavljeno: 10:29h

Grupa Elitni Odredi koju su činili Relja Popović i Vlada Matović osnovana je 2005. godine, a bez obzira što su se razišli i što je svako krenuo svojim putem, njihove pesme su i dalje veoma slušane. Od samog početka karijere oni su imali lepe reči jedno za drugo, ali iz njima poznatih razloga svoje karijere nastavili su odvojeno.

Kada je razlog raspada ove grupe u pitanju, spekulisale su se razne stvari, međutim popularni dvojac ne želi javno o tome da priča, ali ono što ne kriju jeste da se i dan danas međusobno podržavaju. Pronašli smo staru fotografiju sa njihovog početka, i prisetili se lepih uspomena. - Ortaci smo najbolji u svemu. Vladimir Matović Vonta i Relja Popović Drima. Zapamtite ova imena! To su dvojica kul momaka koji čine rep grupu "Elitni Odredi" - pisalo je u časopisu.

Elitni odredi
foto: prentscreen, facebook

Takođe, u jednom intervjuu Relja je progovorio o potencijalnom duetu i povratku ove spektakularne grupe. - Elitni odredi to je ideja koja je ispala veća od nas. Ljudi posle 5 godina i dalje non stop spominju, pišu i nedostaje im. Ne isključujem tu mogućnost, ali neće biti u nekoj bliskoj budućnosti - rekao je tada on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.