SEVERINA POKLANJA SKUPOCENU I GLAMUROZNU HALJINU! Kupio joj je Igor, a ona je sada odlučila da je se REŠI!(FOTO)
Foto: Public

može biti i vaša!

SEVERINA POKLANJA SKUPOCENU I GLAMUROZNU HALJINU! Kupio joj je Igor, a ona je sada odlučila da je se REŠI!(FOTO)

Igor u međuvremenu posećuje manastire

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Severina Kojić (48) odlučila je da daruje tirkiznu haljinu hrvatske dizajnerke Matije Vuice, koju je nosila na Maldivima na kojima je bila sa suprugom Igorom Kojićem (33) prošle zime.

Seve i Igor tad su još bili u velikoj ljubavi. Sad se nisu videli, tvrde njihove komšije, od aprila prošle godine iako su na papiru, saznaje 24sata.hr sa suda, i dalje u braku.

- Jednoj od najlepših haljina u mom ormaru vreme je da ode u vaš ormar - napisala je pevačica na svojoj društvenoj mreži i oduševila pratioce.

Pevačica je u međuvremenu letos bila na krstarenju s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38), kojeg je tad navodno predstavljala kao svog telohranitelja, tvrde neki hrvatski mediji. I dok Seve uglavnom ignoriše priče o sebi, tad je odmah demantovala da između nje i Voštinića ima išta više od prijateljstva.

Seve daruje haljinu koju je nosila u vreme idile s Igorom, a njegov fokus je na fudbalu. Nakon navodnog udaljavanja od pevačice Igor se vratio starom poslu - fudbalskom menadžmentu.

Paralelno sa Severinom, s kojom se i dalje prati na Instagramu, objavio je stori u kojem žali za vremenima kada je moglo da se ide na fudbalske utakmice.

Igor u međuvremenu posećuje manastire, a Seve se bacila na snimanje novog albuma u kojima je, rekao je šef projekta Filip Miletić, otpevala i navodne ljubavne probleme.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.