NAJTUŽNIJA PRINCEZA SLOMLJENA ZBOG SUPRUGOVE AFERE OBRIJALA GLAVU! Njeno stanje ZGROZILO ČITAV SVET! (FOTO)
Foto: Profimedia

šok!

NAJTUŽNIJA PRINCEZA SLOMLJENA ZBOG SUPRUGOVE AFERE OBRIJALA GLAVU! Njeno stanje ZGROZILO ČITAV SVET! (FOTO)

Princeza Šarlin obrijala je deo glave nakon što je u javnost dospela vest da će njen suprug morati da ide na sud radi utvrđivanja očinstva.

Objavljeno:

Ubrzo nakon udaje za princa Alberta od Monaka, princeza Šarlin je dobila titulu najtužnije princeze jer se retko smejala u javnosti, a oči su joj uvek izgledale kao da će svakog trenutka zaplakati. Udala se za princa od Monaka 2011. godine i nekoliko dana pre venčanja pokušala je da pobegne, ali joj je oduzet pasoš, tako da nije mogla da napusti Monako. Na dan venčanja svi svetski mediji emitovali su fotografije na kojima princeza nije krila suze za koje je kasnije tvrdila da su radosne.

Princeza od Monaka
foto: Profimedia

Mnogi su razlog za njeno ponašanje pronašli u brojnim skandalima koje je imao Albert od Monaka i navodno se princeza plašila da se njegov zavodnički duh ne smiri u braku i zato je želela da pobegne. Princeza je sada iznenadila javnost novom slikom za koju mnogi smatraju da je njena reakcija na novi poziv supruga za utvrđivanje očinstva. Šarlin je odlučila da obrije deo glave i pokazala novu pank frizuru nakon novih optužbi jedne Brazilke da je 2005. zatrudnela sa princom od Monaka.

Nakon što je rodio devojčicu, ovaj Brazilka je molila princa da se sretne sa njenom ćerkom, što je on odbio i porekao da je otac devojčice. Zahvaljujući dokazima o njihovim sastancima i druženjima koja su trajala neko vreme i kroz koja je putovala sa princom i upoznala se sa mnogim svetskim političarima i ima dokaze o tome, Brazilka je uspela da dobije prvo sudsko saslušanje u februaru gde započinje proces dokazivanja očinstva. Princ Albert i Šarlin imaju dvoje dece, a ima i dvoje dece iz vanbračnih odnosa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.