PRONAŠAO LJUBAV PREKO DRUŠTVENE MREŽE! Luka Raco progovorio o devojci: Brutalna je lepotica i bavi se arhitekturom!
Luka Raco, Foto: instagramscreen

opa!

PRONAŠAO LJUBAV PREKO DRUŠTVENE MREŽE! Luka Raco progovorio o devojci: Brutalna je lepotica i bavi se arhitekturom!

Luka Raco pokazao devojku brutalnog izgleda i otkrio detalje upoznavanja.

Objavljeno:

Glumac Luka Raco već neko vreme uživa u srećnoj vezi sa devojkom Vanjom Marković, a odmor su iskoristili da uživaju u snežnim čarolijama na Kopaoniku.

Golupčići su se oprobali u skijanju i voženju borda, a koliko su zaljubljeni svedoče njihovi osmesi.

Deluje da im je predah na svežem vazduhu i te kako prijao, a mladom glumcu su u komentarima poručili da sa izabranicom blista od zadovoljstva.

Inače, Vanja je po zanimanju arhitekta, a iako su se virtuelno upoznali pre gotovo deceniju, tek nedavno su otišli na kafu i otpočeli romansu.

Luka Raco
foto: Printscreen/youtube/Blic

- Oko desetak godina smo se poznavali, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano, gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje - rekao je Luka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.