Goga Sekulić: Smrt muža će me uvek boleti, ali evo kako će izgledati moje venčanje sa Urošem! A beba stiže... (FOTO)
Foto: Luka Šarac, slikano za Story

Ekskluzivni intervju

Goga Sekulić: Smrt muža će me uvek boleti, ali evo kako će izgledati moje venčanje sa Urošem! A beba stiže... (FOTO)

Posle smrti supruga i depresivnog perioda nakon toga sada je napokon opet srećna. A osmeh na lice joj je vratio Uroš, sportista iz Ciriha
Objavljeno: 09:45h

Story: Kako bi izgledalo vaše venčanje sa sadašnjim izabranikom? - On, ja, kumovi i prsten... To je ono što je najbliže našim željama. Story: Stiče se utisak da se svake godine pojavljuju isti novinski naslovi Goga oslabila 10 kilograma, Goga se prepolovila... Da li zaista vaša kilaža toliko varira i čemu pripisujete tolike oscilacije? - Kod mene se svaki kilogram vidi, takve sam građe, tako da su te varijacije kilograma deo mog šarma. (Smeh) Nažalost, moja kilaža varira, ali nadam se da ću se ustaliti, i to na svoje zadovoljstvo.

foto: Luka Šarac, slikano za Story

Story: Koliko ste zadovoljni sadašnjom linijom? - Naravno da nisam, kao i svaka žena, znam da to može mnogo bolje. Osim toga, sećam se sebe u nekim vitkijim fazama. Uroš veruje u mene i uz njegovu podršku već sam izgubila pet kilograma, a ako ga budem slušala, ima od mene da napravi takvu ribu da mi ni Fotošop neće biti potreban. (Smeh) Story: Kakvi su vaši planovi za predstojeću jesen? - Imam samo jedan plan, da budem srećna sa Urošem, a gde i kako, nije važno. Story: Jeste li sadašnjeg partnera predstavili svojim roditeljima, kako su oni reagovali? - Kako da ne, ja sam tradicionalna devojka. (Smeh) Išli smo na upoznavanje, bilo je divno i svi su međusobno prošli sud jedni drugih. Moji roditelji u Urošu vide muškarca koji je na moje lice vratio osmeh, a to nema cenu za njih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.