DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Brutalno odgovorila na sva pitanja, a na njih je najviše ponosna!
Foto: Printscreen Instagram

hit

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Brutalno odgovorila na sva pitanja, a na njih je najviše ponosna!

Voditeljka je bila iskrena i otvoreno pričala o ovoj godini.

Objavljeno:

Voditeljka kaže da ima mnogo razloga zbog čega blista na početku nove godine, a jedan je promena fizičkog izgleda, o čemu je godinama sanjala.

Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da joj je 2020. godina dobrog donela. Pre svega je ponosna na ćerku i sina, Anđelu i Ognjena, koji su ispunili sva njena i očeva očekivanja.

- Nekoliko stvari je zaslužno da na početku ove godine blistam. Prvenstveno je nalet samopouzdanja od kako sam operisala grudi koje sam želela odavno. Prihvatila sam sebe na potpuno drugačiji način. Sa druge strane, ponosna sam na decu koja izrastaju u sjajne ljude. Što su i ovu školsku godinu sami organizovali na najbolji mogući način. Zajedno sa ocem i sa mnom su sve postigli – govori Dušica za „Blic“ i dodaje:

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen Youtube

- Mama sam koja mnogo dopušta, ali i mnogo traži za uzvrat. Tražim beskrajno poštovanje, poverenje. Oni moraju da imaju svoje tajne, kao što smo i mi imali, ali isto tako vrlo brinem šta se i kako dešava u njihovom životu. Ne moram ništa da čačkam, jer mi sve govore. Rešavam ljubavne probleme njihovim prijateljima. U mojoj kući su svi oni dobrodošli, uvek neko prenoći. Anđeli sam poželela da za rođendan pripremim bakljadu, kao i performans koji su joj osmislili njeni drugari. Poklonila sam joj sliku koju je uradio jedan naš ulični umetnik, tako da smo spojili strast i neprolazne vrednosti. Lako je danas kupiti majicu, džemper ili parfem, ali mislim da ovo ima neku posebnu težinu – iskreno kaže Jakovljevićeva koja ističe da se susrela sa sujetom u novinarskom poslu, ali ne u velikoj meri kao njene kolege.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen Instagram

- Ima sujete u poslu, ali to više slušam od drugih kolega. Bilo mi je važno da sam čista sama sa sobom, spremna da svima dam savet i pomognem. Postojali su trenuci kad god bih ja nekome nešto zamerila ili rekla, to se često shvatalo fatalno. Neke osobe su sa druge strane smatrale i da je u redu da prema meni tako pristupe. Uvek su govorili „sa Dušicom je lako, ona je uvek nasmejana“ i mislili su da mene nikada ništa ne može da pogodi. To je samo reagovanje na tuđi bezobrazluk kada se pređe mera pristojnosti – poručuje voditeljka za „Blic“ koja svaki put u rijalitiju „Zadruga“ izgleda drugačije.

- Moj frizer je pre svega zaslužan za to i ne znam kako crpi inspiraciju. To je ta beskrajna mašta, vedar pristup životu. Dosta sam naučila od njega – zaključuje Dušica Jakovljević za „Blic“.

Dušica Jakovljević
foto: printscreen

Voditeljka ne krije da je brzo prebrodila operaciju uvećanja grudi. Naime, ona se u ponedeljak operisala, dok je već u subotu bila na poslu.

- Bila sam spremna na jako velike bolove. Čak i na to da 20 dana neću moći da ustajem iz kreveta. Bila sam spremna na tolike bolove da sam zapravo kada se operacija završila pomislila pa nije to uopšte toliko jaka bol kao što su svi pričali. Svi smo to prihvatili kao laganu operaciju. U ponedeljak sam operisana, a već u subotu sam zacrtala sebi cilj da radim emisiju. Mnogi su govorili da je nemoguće, ali sam uspela – kaže Dušica.

Dušica ne krije da je emotivno ispunjena i zadovoljna osoba.

- Zadovoljna sam i srećna sam u svakom smislu. Mislim da mi je ova godina na samom početku ispunila neke velike želje – govori ona.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.