ZAHUKTAVA SE! "IZA BRAVE" - ko je misteriozni tim koji čuva HEPI TELEVIZIJA (VIDEO)
Foto: Promo

novo!

ZAHUKTAVA SE! "IZA BRAVE" - ko je misteriozni tim koji čuva HEPI TELEVIZIJA (VIDEO)

Večeras od 20:50 na TV Hepi!

Objavljeno: 11:48h

Tim koji radi novi ekskluzivni serijal "Iza brave", koji se od večeras emituje na televiziji Happy ,potpuno je nov, veoma stručan novinarski i operativno, nikad eksponiran i Hepi televizija će nastojati da strogo u tajnosti drži njihov identitet.

Iza brave
foto: Promo

Neće se znati ko nabavlja podatke, intervjuiše sagovornike, istražuje... Ali, za sve što se prikazuje na ekranu biće prikazani utemeljeni dokazi, kao i izjave onih koji će nedvosmisleno otkriti mnogo toga, što su drugi hteli da sakriju.

- Svesni smo da ima i onih kojima istina nije imperativ, i baš zbog takvih, ne želimo naše saradnike da izlažemo neprijatnosti neistomišljenika - objasnili su u Hepi televiziji.

Iza brave
foto: Promo

- S druge strane, ne želimo da na nas neko utiče. Mnogi su proglašeni krivim i odslužili u zatvoru kaznu za zločin koji nisu počinili. Za te greške uglavnom su odgovorni nedovoljno razvijeni načini istrage, ali i postupci suđenja, razne životne okolnosti. Naš cilj je da se tome stane na put. Svesni smo da ćemo naići na otpor i pritiske od onih koji imaju svoje odabrane krivce, ali ovo će biti emisije pravde, ne samo prava. Vođeni smo idejom da javnost ima pravo na istinu.

Ko su i gde se nalaze odgovorni za mnoge propuste u istrazi I tokom suđenja, kao i kakvi su ljudi postali izvršioci krivičnih dela, posle toliko godina provedenih u zatvoru- javnost će detaljno saznati večeras od 20:50 u emisiji “Iza brave”!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.