OVAKO JE IZGLEDALA ARKANOVA SAHRANA! Kasnila je 2 sata, a jedna ČUDNA stvar je bila OBAVEZNA!
Foto: youtube.com/radovan džeko

šok

OVAKO JE IZGLEDALA ARKANOVA SAHRANA! Kasnila je 2 sata, a jedna ČUDNA stvar je bila OBAVEZNA!

Pevačica sa decom bila je u crnini, zapalili su sveće i brojne okupljene poslužili su žitom

Objavljeno:

Željko Ražnatovic Arkan ubijen je na današnji dan, 15. januara, pre 21 godinu. Tim povodom, njegova udovica i pevačica Ceca sa ćerkom Anastasijom, sinom Veljkom, sestrom Lidijom i prijateljima došla je na Novo groblje u Beogradu, gde je u 11 sati ujutru počeo pomen.

Pevačica sa decom bila je u crnini, zapalili su sveće i brojne okupljene poslužili su žitom.

Predsednik Stranke srpskog jedinstva i komandant Srpske dobrovoljačke garde sahranjen je u 20. januara 2000. godine, oko 13.30 sati. Na hiljade ljudi došlo je da se oprosti od njega, pa je sahrana kasnila dva sata, jer su svi želeli da uđu u kapelu, gde se nalazio njegov kovčeg. Tek pošto je obezbeđenje uz velike probleme oslobodilo prostor, članovi stranke i pripadnici Srpske dobrovoljačke garde formirali su pogrebnu kolonu.

Arkan, Željko Ražnatović Arkan
foto: Emilija Jovanović

Iza kovčega, išli su supruga Ceca, majka Slavka Josifović, najstariji sin Mihajlo (iz prvog braka), a šestorica uniformisanih gardista držali počasnu stražu, pisali su tada mediji. Mihajlo je, takođe, uputio poslednji pozdrav ocu, a zatim i pozvao sve prisutne da dođu u kuću žalosti. Uniformisani pripadnici Srpske dobrovoljacke garde iz automatskih puški ispalili tri počasna plotuna, a sahranjen je uz zvuke stare srpske himne „Bože pravde”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.