ZBOG KORONE JE ODBILA BROJNE PONUDE! Srpska glumica se sklonila iz Beograda, jer ovo je vreme za oprezne!
Foto: Printscreen/Instagram/nevenasharcevic

oprez je ono što nam treba

ZBOG KORONE JE ODBILA BROJNE PONUDE! Srpska glumica se sklonila iz Beograda, jer ovo je vreme za oprezne!

Nevena Šarčević trenutno je morala da obustavi i sa "fotošutinzima" usled pandemije, jer za razliku od mnogih ona zna da je ovo vreme kada je "praviti se hrabar" ne baš pametno

Objavljeno: 15:27h

Mlada i talentovana glumica Nevena Šarčević koja je nedavno dobila nagradu na međunarodnom takmičenju, vredno radi i kao model.

Zovu je muzom fotografa. Transformacija je ono što je boji i izdvaja od ostalih, a godišnje uradi od 50 do 100 "fotošutinga". Međutim, ove godine se to promenilo usled kompletne epidemiološke situacije u Srbiji i svetu.

- Malo smo stali, moji saradnici i ja. Neke ponude sam odbila, nove fotografe, strane i domaće. Primamljivo jeste i zarađujem na tome, ali toliko sam bistra da shvatam situaciju oko sebe i ništa mi nije preče od zdravlja. Biće fotografija - rekla nam je Nevena koja je nedavno priznata na svetskom nivou.

Primetili smo da je na svakoj slici drugačija i da joj je transformacija jača strana.

- Pravim lik od svake fotografije. To volim i imam dar za to dok moja sestra, magistar građevine uopšte ne voli da se slika. Koliko ja volim i umem toliko ona ne i zato je poštujem i ne stavljam na društvene mreže jer moj javni posao je samo moj i ne moram da zlostavljam druge ljude kačeći ih, ja umem da ih volim i bez Fejsbuka i Instagrama.

Zbog stranog tržišta, glumica Nevena Šarčević vredno radi i inovativna je za kastinge sa novim fotografijama.

- Svaki "fotošuting" podrazumeva psihofizičku pripremu, naspavanost ukoliko je to moguće. Uvek dajem pola duše u fotografije. Nakon svakog "fotošutinga" isceđena sam kao limun, ali srećna i zadovoljna. Da, stroga sam i zahtevna prema svim saradnicima, zapravo profesionalna! Zato rezultati i postoje - izjavila je mlada glumica.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Nevena pleni produhovljenošću i harizmom. Objektiv i ona se vole.

- Ja nisam mršavica, ali vodim računa o sebi. Ipak ono što daje rezultate je taj moj X faktor. Izuzetno polažem na ženstvenost. Negujem se i šetam dosta, brzim hodom. Sada sam sve stopirala dok se malo ne stiša situacija i radim onlajn poslove koji iziskuju, takođe, posvećenost. Pišem čak i jedan scenario. Koristim ovo vreme za introvertne poslove kako bih stvorila remek-dela. Ali, sam na vezi sa celim svetom, obavljam razgovore preko Skajpa, Zoom-a, Whatsapp-a, Viber-a, što je isto energija koja se ulaže i troši. Reče Vladeta Jerotić: "Umetnost je znati razgovarati sa čovekom". A ja dodajem i to na 3 strana jezika. Kada se pomutim, šetam i šetam da bih održala liniju. Svima savetujem da se ne igraju, koliko mogu da se čuvaju. Ja sam se malo sklonila i udišem planinski vazduh dok radim. Prijatelji me zovu pobegulja ali ko se čuva i Bog ga čuva - izjavila je Nevena Šarčević koja nakon epidemiloških mera planira da uradi novi set atraktivnih fotografija sa fotografom Đorđem Čolakovićem.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.