OVA IZJAVA ODJEKNULA JE KAO BOMBA! Oglasio se OTAC Cecinog dečka, ispričao sve o njihovoj ROMANSI!
Foto: instagramscreen

opa

OVA IZJAVA ODJEKNULA JE KAO BOMBA! Oglasio se OTAC Cecinog dečka, ispričao sve o njihovoj ROMANSI!

Na pitanje od kada ima saznanje da mu je mezimac u ljubavi sa Ražnatovićevom, Miloš je za pomenuti medij rekao da je tu vest pročitao u medijima

Objavljeno:

Javnost je danas saznala da se Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme zabavlja sa mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem., a sada se oglasio i njegov otac, čuveni Miloš Srejović (64).

Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok urazgovoru za Kurir otkrio je da mu sin o novoj ljubavi ništa nije pričao, a istakao je i da podržava svaki njegov izbor.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - ljubazno je rekao nekadašnji atletski šampion.

Bogdan Srejović
foto: Instagramscreen

Na pitanje od kada ima saznanje da mu je mezimac u ljubavi sa Ražnatovićevom, Miloš je za pomenuti medij rekao da je tu vest pročitao u medijima.

- Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen

.Inače, Bogdan ima ćerku Iskru, za koju je dosta vezan, a u braku je bio sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom devojkom Saše Kovačevića. Bogdan i Zorana su se razveli pre pet godina ali su zbog ćerke ostali u dobrim odnosima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.