UGOJILA SE ZBOG BOLESTI, OSUDILI JE NA ZATVOR:Više se ne pojavljuje u javnosti,UNAKAZILA SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA!
Foto: youtube printscreen

zaboravljena zvezda!

UGOJILA SE ZBOG BOLESTI, OSUDILI JE NA ZATVOR:Više se ne pojavljuje u javnosti,UNAKAZILA SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA!

Turbulentan život!

Objavljeno: 12:38h

Pevačica Danijela Vranić bila je jedna od najpopularnijih pevačica, koja je 2006. godine doživela vrhunac svoje karijere. Pesme poput „Ne mogu godinama“, „Da ne vidi ona“, „Ti mi nisi siguran“ bile su jedne od najvećih hitova sa tadašnjeg albuma koji je izdala za „Grand produkciju“. Uvek je bila u žiži interesovanja kada su mediji u pitanju. Kontroverzna, skandalozna, a neki su voleli i da je nazivaju „kraljicom splavova“. Zbog problema sa zdravljem i štitnom žlezdom ali i gojaznošću povukla se iz javnog života.

Pre sedam godina uradila je liposukciju celog tela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata pevačica nije videla rezultate i nije joj se dopala nova građa jer je ličila na Kim Kardašijan.

– Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po meseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promenu. Čak mi je promenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno – objašnjavala je vidno uznemirena Danijela Vranić davne 2013. godine. Danijela je tada bili u žiži popularnosti, a danas je nema nigde.

Podsećamo, tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv pevačice Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi napravila haos bežeći od patrole.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.