KORISTI ELIKSIR MLADOSTI?! HOLIVUDSKA GLUMICA UOPŠTE NE STARI: Svi se pitaju kakav je OVO fenomen,MUMIFICIRANA!
Foto: Profimedia

jezivo!

KORISTI ELIKSIR MLADOSTI?! HOLIVUDSKA GLUMICA UOPŠTE NE STARI: Svi se pitaju kakav je OVO fenomen,MUMIFICIRANA!

Nije ništa operisala!

Objavljeno:

Ketrin Zita Džons važi za jednu od najatraktivnijih glumica u Holivudu, a da stari dostojanstveno i lepo nedavno je dokazala objavivši jedan umetnički selfi.

Naime, ova 51-godišnjakinja podelila sa svojih 3,6 miliona pratilaca selfi na jutarnjem suncu, na kome se vidi da njena lepota ne bledi s godinama, već upravo suprotno - postaje produhovljenija.

Odani fanovi slavne Velšanke poručili su joj da je prava kraljica i da treba češće da objavljuje svoje fotografije, te da joj se dive jer je odolela trendu plastične hirurgije, dok se većina njenih koleginica okrenula upravo tome.

Raskošne prirodne lepote, sa ženstvenom figurom i elegancijom kojom odiše pri svakom koraku, Ketrin je lako osvojila Holivud. Počela je da glumi još kao tinejdžerka - u 14. godini, a svetsku slavu donela joj je rola u filmu "Maska Zoroa" iz 1998. godine u kome se pojavila rame uz rame sa Antoniom Banderasom.

Upravo ju je Banderas u tom periodu i upoznao sa 25 godina starijim Majl Daglasom, za koga se kasnije ispostavilo da je ljubav njenog života i sa kojim je i dan danas u braku.

Ketrin i Majkl uspeli su da sačuvaju svoj brak i prevaziđu sve prepreke, te danas važe za jedan od najsrećnijih parova u Holivudu. A da im ne nedostaje strasti i ljubavi ni nakon 20 godina braka redovno dokazuju zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.