VESNA DEDIĆ JE U PRVIM MINUTIMA 2021.GODINE PLAKALA KAO KIŠA! Sve zbog OVOGA, au koliko je BOLNO!
Foto: printscreen

TUGA

VESNA DEDIĆ JE U PRVIM MINUTIMA 2021.GODINE PLAKALA KAO KIŠA! Sve zbog OVOGA, au koliko je BOLNO!

Voditeljka kao i mnogi nije mogla da dočeka da se nemila godina kada smo se svi suočili sa pandemijom koronavirusa i gubitkom velikog broja ljudi, pa je priznala da je zaplakala u ponoć kada je shvatila koliko je prethodna godina zapravo bila tužna za nju

Objavljeno:

Vesna Dedić jedna je od naših najcenjenijih novinarki i spisateljica. Kao i svima i njoj su planovi stagnirali što ju je dovelo do tačke pucanja.

Vesna se već 30 godina profesionalno bavi novinarstvom i voditeljstvom i prošla je kroz razne situacije. Zadesile su jeinflacije devedesetih, bombardovanje i ratovi, ali ona ipak ističe da je 2020. godina za nju bila najgora do sada.

Voditeljka kao i mnogi nije mogla da dočeka da se nemila godina kada smo se svi suočili sa pandemijom koronavirusa i gubitkom velikog broja ljudi, pa je priznala da je zaplakala u ponoć kada je shvatila koliko je prethodna godina zapravo bila tužna za nju.

Vesna Dedić
foto: Printscreen

- U ponoć sam zaplakala shvativši da je u sekundi da mi je 2020. bila najteža godina u životu, a ja sam uspela da se smejem i guram kao da je sve lako i kako treba. Nisam iz svih tih nepodnošlhjivo teških situacija izašla jača, već slabija. Mene snažnom čine lepe stvari, dobrota, ljubav, lepota, a one ružne me pokidaju. Pokidana i polupana, ušla sam u 2021, ali ponosna što sam uspela sebi, detetu i onima koje volim da dam onaj deo sebe umesto da kukam - rekla je cenjena voditeljka za magazin "Story".

Inače, Vesna je praznike proslavila sa svojom porodicom u rodnoj Podgorici, dok je ćerka Lenka boravila u inostranstvu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.