TONČI HULJIĆ JE PROŠAO KROZ PAKAO ZBOG DEČJEG NESTAŠLUKA: Nećete verovati ČIJI SIN mu je UPROPASTIO posao!
Milan Laća Radulović, Foto: Printscreen

nestašluk!

TONČI HULJIĆ JE PROŠAO KROZ PAKAO ZBOG DEČJEG NESTAŠLUKA: Nećete verovati ČIJI SIN mu je UPROPASTIO posao!

Milan Laća Radulović je uvek sa osmehom prepričavao nestašluke iz detinjstva, a naročito one koji su vezani za javne ličnosti.

Objavljeno:

Kako su njegovi roditelji - Marina Tucaković i Aleksandar Futa Radulović, kao tekstopisac i kompozitor usko sarađivali sa brojnim zvezdama Srbije i nekadašnje Jugoslavije, Laća je odmalena bio okružen pripadnicima domaće estrade.

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Instagram

Njegovo priznanje da je urinirao u viski Harisa Džinovića dugo se prepričavalo, a sada je Milan otkrio još jedan svoj nestašluk iz mladih dana, i to vezan za hrvatskog kompozitora Tončija Huljića.

- Bio je to neki super posao u Hamburgu sa nekom izdavačkom kućom, plan je bio da se prodaju pesme za neke velike pare. Došao je čovek kod nas u kuću i ostavio akten-tašnu. Burazer i ja smo odmah otvorili tašnu, nacrtali Hitlerove brkove na pasošu, iscepali karte i tako je taj posao propao - ispričao je Radulović u emisiji Nešto drugačije, kako prenosi Kurir Stars.

Tonči Huljić
foto: Printscreen

Podsetimo, tekstopisac je u poslednjem intervjuu otkrio dosad nepoznate detalje o borbi njegove majke sa opakom bolešću.

(Espreso.co.rs/Kurir-Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.