TUGA! DANAS BI OVOM POKOJNOM GLUMCU BIO ROĐENDAN: Ćerka ga je pronašla mrtvog, a ovu ulogu nije dočekao da igra!
Đoša u ulozi, Foto: Printscreen/Youtube

tuga

TUGA! DANAS BI OVOM POKOJNOM GLUMCU BIO ROĐENDAN: Ćerka ga je pronašla mrtvog, a ovu ulogu nije dočekao da igra!

Danas bi Đoša slavio rođendan

Objavljeno: 14:32h

Čuveni glumac i komičar Bogoljub Mitić Đoša, koji je iznenada preminuo 22. juna 2017. godine usled posledica srčanog udara, danas 12. januara napunio bi 53 godina.

Đoša
foto: Printscreen Youtube

Glumca je tada pronašla njegova ćerka Natalija, koja je istakla da će joj to ostati najveća trauma kada je videla oca mrtvog.

- Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt - rekla je ona nakon njegove smrti za Blic.

Inače, malo ko zna da je poslednji njegov profesionalni angažman bio u serijalu o Nemanjićima koji će se od jeseni prikazivati na RTS-u. Đoši je poverena uloga prvog vojskovođe ove dinastije. A ovu ulogu nije dočekao da odgleda.

đosa
foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo. život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je juče ujutru umro u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta - sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.

(Espreso.co.rs /Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.