Pu*ila je brutalno Marlonu u filmu koji je šokirao Srbiju! Evo šta danas radi klinka iz Klipa!  (FOTO) (VIDEO) (18+)
Foto: Printscreen/Youtube/Biljana Volas

naskače ko blesava

Pu*ila je brutalno Marlonu u filmu koji je šokirao Srbiju! Evo šta danas radi klinka iz Klipa! (FOTO) (VIDEO) (18+)

Najstrašnije je ponižavao, seksualno zlostavljao, razvlačio po prljavim toaletima, a ona se sve to vreme ludački ložila na njega. A danas? Danas redi nešto totalno drugačije!
Objavljeno: 13:51h

Ako ste zaboravili ko je ova glumica i o čemu se zapravo ovde radi, podsetićemo vas: u pitanju je domaći debitanski film "Klip" u kome je, tada maloletna, Isidora Simijonović tumačila glavnu ulogu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Isidora je glumila Jasnu, šesnaestogodišnjakinju koja ide u srednju školu i ludački je zaljubljena u Đoleta, sedamnaestogodišnjeg momka koga je tumačio niko drugi do naš proslavljeni reper Marlon Brutal.

Marlon je široj rep javnosti postao poznat u martu 2009. posle snimljene pesme "Mafija u plavom" sa Škabom. Posle poznatog "...Inspektoreeeeeee, zasto da krijem...." klinci su počeli da se prže na njega, pa je vrlo brzo postao živa legenda među rep napaljenom klinčadijom.

foto: Printscreen/Youtube/DJHacker

I Jasna je bila isto toliko napaljena, pa je Marlonu dozvoljavala da je najstrašnije maltretira, seksualno se iživljava nad njom, pa je čak jednom vodio i na povocu kao kuče.

Na njegov prvi namig odmah bi skakala da ide sa njim do prljavog školskog klozeta gde bi imali oralni seks, dok joj on sve vreme divljački nabija glavu.

Jasna je sa društvom često odlazila i na razuzdane žurke gde je ludovala, pila i drogirala se zajedno sa Marlonom, da bi je on na kraju u celom tom ludilu isprebijao na sred žurke pred svima.

A šta je ona uradila? Izložila se ko mlad majmun i naskočila na njega! The end.

I da, jeste bio kraj filma, ali mlađana glumica je nastavila da divlja u svom stilu, čekajte da vidite i kako:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.