LEGENDARNI GLUMAC MANDA IMA SINA SA NJOM!Anja je otvoreno pričala o svemu, pa otkrila zašto Anđelku Prpić zove KUMO
Foto: Damir Dervišagić

BRAVO

LEGENDARNI GLUMAC MANDA IMA SINA SA NJOM!Anja je otvoreno pričala o svemu, pa otkrila zašto Anđelku Prpić zove KUMO

Najveću radost u Anjinom životu predstavlja sin Andrija, kojeg je dobila u braku sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom.

Objavljeno: 11.01.2021. 23:41h

Anja Mandić predhodne godine je dosta radila. Najveću radost u Anjinom životu predstavlja sin Andrija, kojeg je dobila u braku sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom. Ona kaže da joj je naslednik pokretač i snaga, a da je nedavno izrazio jednu želju.

- Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalana sam mojim roditeljima na tome - kaže iskreno Anja Mandić

Anja Mandić
foto: Zorana Jevtić

U seriji joj najbolju prijateljicu igra Anđelka Prpić, sa kojom se i Anja privatno druži.

- Ja sam stekla godinama, naravno, prijatelje i u poslu. Anđelka je, mogu da kažem, ušla u moj život, kada smo radile seriju “Andrija i Anđelka”. I od tada, shvatile smo da nas vezuje uzajamo poštovanje, podrška i ljubav. Ja sam njoj igrala kumu u seriji. Tako da je naše kumstvo tako nastalo, a u život se prelilo prijateljstvo. Dakle, mi se nismo registrovale kao kume, ali smo suštinski veoma povezane. Kao i moj uzak krug prijateljica i ona je jedna od mojih najvećih podrški, kako profesionalna, tako i privatna - kaže Anja.

Milorad Mandić Manda
foto: Printscreen

Na pitanje koliko je korona uticala na njen život, Anja kaže:

- Ovo je vreme vrlo zahtevno sa svakog na kugli zemaljskoj. Meni je trenutno višak i nepristojno da pričam o tome šta bih ja želela za vreme ili posle korone. Ili o tome šta mi nedostaje. Ovo je civilizacijski šok za sve, tako da posledice ne mogu ni da sagledam. Gledam da ostanem prisebna, da budem kao i pre odgovorna prema svojim najmilijima i da čekam vreme kad će nam zasijati sunce ponovo.

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media