PEVAČICA SE U SEDMOM MESECU SKINULA NASRED PLAŽE! Javnost ostala ZABEZEKNUTA prizorom, ON KLEKNUO I LJUBI JE U...
Foto: preentscreen, instagram

au!

PEVAČICA SE U SEDMOM MESECU SKINULA NASRED PLAŽE! Javnost ostala ZABEZEKNUTA prizorom, ON KLEKNUO I LJUBI JE U...

Pevačicu pratioci upozorili da nije baš pametno putovati tokom pandemije, ali Šuput nije obraćala pažnju na takve komentare. Ovih dana pohvalila se i kako su poslovno putovali u Italiju

Objavljeno:

Pevačica Maja Šuput Tatarinov (41) je u sedmom mesecu trudnoće i redovno obaveštava svoje pratioce o tome kako se beba oseća i napreduje.

Sada je objavila fotografiju na kojoj u jednodelnom crnom kupaćem kostimu pozira stomakom na plaži, dok je njen suprug Nenad kleknuo na kolena i poljubio je u stomak. Bilo je to u decembru 2020. godine, kada je par otišao na, kako su rekli, izolovani odmor u Dubaiju. Sada su odlučili da postave fotografiju.

- Početkom prošlog meseca, pred Božić i mnogo pre zemljotresa, krenuli smo na poslednje putovanje u dvoje. Kako ne mogu da propustim svoje verne Insta sledbenike za ovo telo na plaži plus size i zapravo za celu trudničku avanturu na pesku, vodim vas na virtuelno putovanje - započela je Maja svoj post i nastavila:

maja šuput
foto: Instagramscreen

- Jutra počinju sa plaže, gde lagani povetarac duva kroz svetlih 28 stepeni i tatini poljupci u moj tobolac koji mokrenju govore koliko je brz sa nama. Ako mislite da vam je ovde stomak velik, trebalo bi da me vidite posle mesec dana.

maja šuput
foto: Instagramscreen

Ako je suditi po komentarima, pratiteljima se jako svidjela fotografija, ali neki su bili zabrinuti za trudnicu i bebu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.