ON JE BIO JEDINI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ! Bili su zaljubljeni, OČI ĆE VAM STATI KAKO IZGLEDA: Mišići i izvajano telo
Foto: Ana Paunković

opa!

ON JE BIO JEDINI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ! Bili su zaljubljeni, OČI ĆE VAM STATI KAKO IZGLEDA: Mišići i izvajano telo

Kratka romansa.

Objavljeno:

Crnogorskog pevača Slavka Kalezića domaća javnost upoznala prošle decenije kao emotivnog partera pop pevačice Marije Šerifović.

Ovo je jedini muškarac kojeg je Marija u javnosti predstavila kao emotivnog partnera. Oni su njihovu vezu otkrili javnosti 2008. godine, a navodno su se zabavljali nekoliko meseci.

– Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je Marija za Story nakon raskida.

Marija Šerifović
foto: printscreen

Slavko se zatim 2013. godine oprobao u muzičkom takmičenju “X Factor”. On je najpre učestvovao u ovom televizijskom projektu kao takmičar, a potom je postao i voditelj ovog programa.

Marija je u tom periodu pričala o njihovoj vezi kao o “letnjom hvatanju”.

– Slavko Kelezić me je zvao nakon učešća u “X Factor Adria” da mi kaže da je ljut na mene zbog komentara na Tviteru da nisam zadovoljna njegovim nastupom. On je bio moje letno hvatanje u bazenu – izjavila je pevačica za “Novosti” 2013. godine.

Slavko Kalezić
foto: Printskrin / Eurovision Song Contest

Kalezić je ponovo dospeo u centar medijske pažnje kada je izabran za predstavnika Crne Gore na “Evroviziji” 2017. godine.

Na sceni evropskog takmičenja zablistao je u suknji i sa dugačkom kikom, a o njegovom stajlingu se dugo pričalo.

U tom periodu gostovao je u emisiji “Ami dži šou” u kojoj je govorio o navodnoj emotivnoj vezi sa Šerifovićevom.

– Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno…pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu – rekao je Slavko i dodao:

– Kada je Marija u pitanju nismo se odavno videli, nismo ni u kontaktu, ali suština je da ja prema Mariji zaista imam najpozitivnije mišljenje i prosto između nas nije bilo, što se mene tiče, nikakvih negativnih stvari. Tako da, rispekt prema njoj. Nadam se da ćemo se i negde sresti uskoro.

Uzmu li se u obzir Slavkove poslednje objave na Instagramu on se i dalje bavi muzikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.