POVRATAK JEDNE OD NAJJAČIH PEVAČICA NAŠE SCENE: Nakon BOLNOG GUBITKA, još vodi BITKU SA POPOVIĆEM! PRAVDA POBEĐUJE!
Foto: Privatna arhiva

espreso intervju!

POVRATAK JEDNE OD NAJJAČIH PEVAČICA NAŠE SCENE: Nakon BOLNOG GUBITKA, još vodi BITKU SA POPOVIĆEM! PRAVDA POBEĐUJE!

Nakon gubitka i povlačenja sa javne scene, pevačica željno iščekuje povratak

Objavljeno: 15:06h
Ermin Biberović

Na radost brojnih obožavalaca, harizmatična, atraktivna i zanosna pevačica Elma Sinanović, nakon muževljeve smrti i velike medijske ilegale, konačno se vraća na muzičku scenu, jača i spremnija nego ikada.

Početkom dvehiljaditih ova pevačica je uživala veliku popularnost među publikom. Ređali su se hitovi, a njen uspeh je sve više rastao. Elma Sinanović je bila jedna od žena najboljeg glasa na ovim prostorima. Onda se naprasno povukla sa scene.

Naime, Elma je posle trinaest godina, bez najave predstavila svoj novi album simboličnog naziva, “Ništa lično” na kome se nalazi 7 novih pesama i njen stari hit “Ah, tugo, tugo”. Svojim prošlogodišnjim gestom pevačica je izazvala pravu histeriju oduševljenih fanova na društvenim mrežama, a sudeći prema prvim reakcijama, ona je nastavila u velikom stilu, baš kao onda kada se povukla sa scene.

Nažalost, sve to je kratko trajalo, s obzirom da se u pevačicinom životu desila iznenadna tragedija.

Na samom početku razgovora, želeli smo da se osvrnemo na težak period u njenom životu, neočekivana smrt njenog supruga.

Podsetimo, celu javnost potresla je vest da je poznati biznismen i suprug pevačice, Smail Sinanović Megi, preminuo posle duge i teške bolesti. Nakon smrti, Elma se povukla sa domaće scene i napravila je dugu pauzu. Sada se konačno vratila u velikom stilu, a mi smo želeli da saznamo, kako se sada oseća i kako je prebrodila sve to?

- Bilo je tesko, ali Hulija mi je bila velika podrska! Dan po dan i onda jednog dana ustaneš i kažeš sebi da moraš ići dalje..

Kada se dogodio taj prelomni trenutak kada si odlučila da se vratiš na muzičku scenu?

- Svakako nije preko noći, imala sam od ranije neke spremljene pesme, a meni bliski saradnici su se uveliko javljali i pitali šta ću i kako, onda i fanovi moji, tako da sam prelomila i odlučila da nastavim gde sam stala.

U prilog tome govori i to, da je pevačica unajmila celokupan tim koji pokriva sve njene prohteve i želje, kako bi svoje nove pesme predstavila svojoj publici u najboljem svetlu i redu, što se od nje i očekuje.

S obzirom da se trenutno dešava ekspanzija poznatih ličnosti koje svoje karijere oživljavaju u različitim rijaliti programima, da li bi u nekom slučaju prihvatila poziv za isti?

- Trenutno mislim da ne bih prihvatila poziv, svakako da se nikako ne bih uklopila u taj scenario.

Elma Sinanović
foto: Instagramscreen

Majka i ćerka su snimile duet "Mami mia" koji je pokupio sve simpatije publike, a svi su bili iznenađeni sličnošću nje i njene ćerke.

Da li će ti se upravo i ćerka pridružiti na nekim od njenih predstojećih nastupa?

- Za sada ima veliku želju da peva, videćemo ubuduće koliko će joj ta priča biti interesantna. Moja želja je da završi fakultet.

Plaši li te trenutna situacije s obzirom da su javne ličnosti u deficitu sa poslom?

- Pa svakako nama pevačima nije baš ova situacija komforna. Ali u pitanju je viša sila. Nadam se da će se uskoro sve završiti, da će ovo ludilo oko korone proći i da ćemo se vratiti normalnom životu i nastupima.

Nedavno se pevačica našla u jeku skandala kada je odjeknula vest da je podnela krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg vlasnika "Grand Produkcije" - Saše Popovića, a ovaj slučaj još nije ni blizu epiloga.

Saša Popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- To je na sudu jos uvek, teško je, ali se nadam da će pravda ipak pobediti. - kratko je odgovorila pevačica, a nama preostaje da se nadamo konačnom razrešenju čitavog slučaja.

Za kraj, kakvi su ti budući poslovni planovi?

- Planiram da uradim spotove za moje nove pesme. Da ih izreklamiram i nadam se, posle korone, da ću raditi punom parom jer sam se zaista zaželela gostovanja i moje publike.

Elma ne skriva sreću što će publika videti novo njene izdanje, a mi ne sumnjamo da nas očekuje opšte ludilo i pravi spektakularni povratak velike Elme Sinanović.

(Espreso.co.rs/ ERMIN BIBEROVIĆ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.