DIRLJIVA ISPOVEST! Žena Ljube Perućice prvi put u o teškom životnom periodu: Kroz glavu su mi prolazile CRNE MISLI!
Foto: Printscreen Instagram

espreso intervju!

DIRLJIVA ISPOVEST! Žena Ljube Perućice prvi put u o teškom životnom periodu: Kroz glavu su mi prolazile CRNE MISLI!

Prvi put je otkrila kako joj je bilo u tim trenucima.

Objavljeno: 11.01.2021. 07:16h
  • 174

Folk pevač Ljuba Perućica bio je samo jedan od mnogih građana naše zemlje koji su završili u bolnici zbog virusa korona. Ljubi je virus zakačio obe strane plućnog krila, pevač je osetio velike bolove i čak je ostao bez glasa kada je završio u bolnici.

Pevač iz "Zvezda Granda" je pre dva meseca uspeo da dobije bitku sa opakim virusom i da se izleči, ali dok je bio zaražen, Ljuba je strahovao za svoj život. U tom periodu veliki strah je osećala i supruga ovog pevača, bivša voditeljka Katarina Kolozeus.

Ekskluzivno za Espreso.rs ona je podelila svoje emocije i utiske koje je imala u tom periodu.

– Iskreno, bio je to jako težak period, pogotovo što su mi ruke bile vezane i nisam imala načina da mu pomognem. Svesna sam bila da korona postoji, ali nisam bila svesna da neko mlad može da bude toliko loše. Najgore je bilo što Ljuba nije bio u stanju da razgovara jer nije mogao da dođe do vazduha, a ja kada ga takvog čujem odmah pomislim na najgore. Noćima nisam mogla da spavam, kroz glavu su mi prolazile crne misli, nisam bila pored njega i nisam mogla da znam kako je, samo sam molila Boga da ga ne stave na respirator jer sam znala da su onda male šanse da se oporavi. Na žalost, naš komšija je preminuo baš u danu kada je Ljuba najlošije zvučao i definitivno sam sigurna da mi je to bio najteži dan, dan kada nisam mogla da iskontrolišem strah koji sam osecala. Slavila sam dan kada sam ga pozvala, a on nije pokušao da mi prekine vezu nego je imao snage da razgovara - otkrila je Katarina za naš portal.

Interesantno je da je Katarina sve vreme bila negativna na virus korona i ona se nije zarazila, iako je bila okružena osobama koje su imale koronu. Nažalost, ovaj virus je bio fatalan za jednu dragu osobu iz Katarinine porodice.

– Za mene, za nas, za moju porodicu je 2020. godina bila jako teška, a pogotovo poslednja dva meseca, jer su se svi razboleli. Ljuba i ja smo jedva uspevali da svima koliko toliko pomognemo. Bilo je jako stresno, užasan strah da neko od mojih najvoljenijih ne umre. U najgorem periodu kada su sve bolnice bile pune, majka i otac su mi dobili upalu pluća i morali su u bolnicu, brat i snaja su dobili visoke temperature i bili su loše. Mi smo se najviše plašili i čuvali zbog bake, jer je taj dan kada je moj otac otišao u bolnicu pala i slomila kuk koji nisu mogli da joj operišu pošto joj je srce bilo slabo. Na žalost sudbina joj je bila da i ona dobije upalu pluća da ode u bolnicu i da joj se otkaze operacija srca. Taman kada smo pomislili da se situacija malo smiruje i kada smo se ponadali da će baka uspeti da se oporavi, pošto je izašla iz bolnice kao neko ko je ozdravio... Nažalost, njeno srce ipak nije izdrzalo, korona je ostavila posledice na njeno oslabljeno srce, dobila je tromb i zauvek nas je napustila - ispričala nam je supruga našeg popularnog pevača.

Ljuba Perućica
foto: Dragana Udovičić

Katarina se nada da njena porodica više nikada neće prolaziti kroz ovakve teške trenutke kao što je prolazila zahvaljujući virusu koji je ostavio veliki na živote ljudi širom sveta.

– Posledice su trajne jer postoji gubitak, ali verujem da ćemo zajedno sve to prebroditi - zaključila je Katarina.

Od bračnih partnera se očekuje da jedno uz drugo budu i kada je dobro i kada je loše. Pitali smo Perućicu da li je ova mračna situacija pokazala koliko mu je Katarina lojalna supruga i kada mu je teško, a ne samo kada mu sve dobro ide u životu.

– Ona je uvek bila uz mene, i u najlepšim i u najgorim momentarima. Kada god samb io bolestan, uvek je bila uz mene i nije se pazila od bilo koje moje bolesti, ako tako mogu da kažem, tako da je do sada potpuno ispoštovala zakletvu sa venčanja - rekao nam je Ljuba.

(Espreso.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media