GAZDA PAJA OTKRIO KAKVA JE KARLEUŠA U PRIVATNOM ŽIVOTU! A onda ispričao da su ga ZVALI njeni PRODUCENTI i rekli OVO
Foto: printscreen

detalji

GAZDA PAJA OTKRIO KAKVA JE KARLEUŠA U PRIVATNOM ŽIVOTU! A onda ispričao da su ga ZVALI njeni PRODUCENTI i rekli OVO

Kroz priču se osvrnuo i na saradnju sa Jelenom Karleušom

Objavljeno:

On je u emisiji "Instagram" komentarisao svoje slike sa Instagrama, ali se dotakao saradnje sa Jelenom Karleušom i Eminom Jahović.

Kroz priču se osvrnuo i na saradnju sa Jelenom Karleušom, pa otkrio i kako je izgledalo preuzimanje nagrade za najbolju trep kolaboraciju na "MAC Music Awards-u", ali i šta zaista misli o pop divi.

Gazda Paja
foto: instagramscreen

- Baš se sećam ja ovde (pokazuje na fotografiju), oni objavljuju, ide muzika, a ja sedim tamo, nisam ni "izvalio" da treba da dobijem nagradu. I kao trčim tu, prolazim. Ovi me tamo puštaju, ovi me ne puštaju, ovi pitaju: "Ko si ti?" i, ja na kraju došao da uzmem nagradu. To je bilo sasvim slučajno. Zvali su me njeni producenti i kao: "E, je l’ bi mogli nešto da odradimo?" Ja sam rekao: "Hajde, ako paše." i onda se ispostavilo da je to skroz moj fazon što su oni uradili. Ja uradio tekst i muziku, ona se uklopila savršeno. Doduše, dok sam bio sa njenim producentima oni su mi pričali koliko je ona u stvari zahtevna i teška, ali ne bi bila tu da se ne "cima" i da ne gleda svaki detalj, kao što se vidi na njoj i kroz njenu kraijeru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.