ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI RASKIDA POZNATOG PARA! Otkazali u poslednji čas, sve je krenulo pre Dočeka...
Foto: Espreso.co.rs / Emilija Jovanović

AU!

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI RASKIDA POZNATOG PARA! Otkazali u poslednji čas, sve je krenulo pre Dočeka...

Do raskida je došlo pred Novu godinu, koju je trebalo da proslave zajedno.

Objavljeno:

Vest o raskidu Anđele Ignjatović Breskvice i Mihajla Veruovića Vojaža uzdrmala je tinejdžere, a i mnoge starije.

Iako su mnogim mladim ljudima bili uzor i idoli, spekuliše se da su njih dvoje stavili tačku na svoju ljubav. Za sada, oni u medijima ništa nisu komentarisali.

Do raskida je došlo pred Novu godinu, koju je trebalo da proslave zajedno.

Vojaž
foto: Printscreen/jutjub

- Planirali su da uživaju 31. decembra za doček u jednom poznatom hotelu u prestonici, međutim došlo je do obrta. Iako su prvenstveno cenu najluksuznije sobe dobili po nižoj ceni, njih dvoje su u poslednji čas otkazali rezervaciju - priča navodno dobro upućen izvor za “Blic” i nastavlja..

- Odmah se saznalo da je između njih nastao neki haos. Nisu se pojavili u hotelu za Novu godinu, te su samim tim svi iz njihove okoline počeli da sumnjaju da sa njima nešto nije u redu. Vešto su krili razmirice i mislili da će sve moći da isprave, međutim do toga nije došlo - govori izvor i dodaje da još ni sam par nije siguran da li je njihova veza pri pucanju.

Breskvica
foto: Printscreen Instagram

Obrisali su sve zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu, koje su rado delili sa fanovima i pokazivali koliko im je stalo jedno do drugog.

Upravo ovaj njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama u kojima se spekuliše da je popularni par raskinuo. Fanovi su razočarani, a jedna fan stranica je objavila da šta god se desilo, da oni kao fanovi treba da budu podrška u ovom trenutku Vojažu i Breskvici.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.