DANAS JE OMILJENA NAŠA PEVAČICA, A NEKADA JE RADILA U FABRICI KONZERVI! Nema završenu čak ni SREDNJU školu!
Foto: Printscreen

otkrivamo

DANAS JE OMILJENA NAŠA PEVAČICA, A NEKADA JE RADILA U FABRICI KONZERVI! Nema završenu čak ni SREDNJU školu!

Srednju školu, ipak, nije dovršila, ali, kako je istakla, nije joj žao, budući da su joj se otvorila vrata muzičke scene

Objavljeno: 22:28h

Pevačica Maja Odžaklijevska pre gotovo dve decenije odlučila je da prestane da peva, te se sada samo povremeno pojavljuje u određenim televizijskim emisijama, a detalje iz njene prošlosti malo ko zna.

- Fantastično mi je legla lepršavost i nekonvencionalnost tamošnjeg školskog sistema. Da bih pomogla majci već u 13. godini počela sam da radim. Bila sam bebisiterka. Tamošnja osnovna škola fantastično me je pripremila za život. Već u četrnaestoj, uz školu, radila sam u fabrici konzervi. Sa vršnjacima sam izgužvane konzerve stavljala u kalup i ispravljala ih. Jednoličan posao radila sam - pevajući! A u školi su se razvijale moje umetničke sklonosti - nastavila je priču pevačica, dodajući da je ipak srednju školu upisala u Skoplju jer je njena majka smatrala da je makedonski sistem školovanja mnogo stroži i manje tolerantan.

Maja Odžaklijevska
foto: Printscreen

Srednju školu, ipak, nije dovršila, ali, kako je istakla, nije joj žao, budući da su joj se otvorila vrata muzičke scene.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.