GASTOZ SE ŽENI? Sve je počelo 11.MARTA 2017.GODINE, upravo je otkrivena VELIKA TAJNA!
Foto: Printscreen Happy tv

SKANDALOZNO

GASTOZ SE ŽENI? Sve je počelo 11.MARTA 2017.GODINE, upravo je otkrivena VELIKA TAJNA!

Marinković je često priređivao iznenađenja Naidi dok je bila u velelepnoj vili, ali kako nisu imali način da se čuju, mnoga iznenađenja je propustila da vidi, a kako kaže, ni sa spremanjem iznenađenja za prosidbu nije bilo ništa lakše

Objavljeno:

Nenad Marinković, poznatiji kao Gasttozz, nedavno je verio svoju devojku Naidu, a sada je progovorio o detaljima emotivnog činai otkrio koji je to trenutak bio kada je shvatio da sa Naidom želi da provede ostatak svog života.

- 11. marta 2017. godine, tada sam je video prvi put u životu - bez razmišljanja je rekao on, pa podelio i kako je njegova izabranica gledala na temu veridbe.

- Mi smo o tome pričali i u rijalitiju, nismo se odvajali. Bili smo kao krpelji. Ja sam odande izašao na malo drugačiji način nego inače, a kada sam je sačekao nakon njenog izlaska, bila je najslađa sa pitanjem koje je postavila: ,,Je l si se predomislio?". Ja sam se tada našalio i rekao ,,Ma pričaćemo", na šta je ona uzrujano rekla ,,Molim?!" i onda kada je došla kući sve joj je bilo jasno.

Marinković je često priređivao iznenađenja Naidi dok je bila u velelepnoj vili, ali kako nisu imali način da se čuju, mnoga iznenađenja je propustila da vidi, a kako kaže, ni sa spremanjem iznenađenja za prosidbu nije bilo ništa lakše.

- Bilo je malo komplikovano, jer nije izašla odmah, kada je prvobitno trebalo, nego se to odlagalo, ali bitno da smo to uradili - rekao je on, pa podelio kako je izgledao sam čin prosidbe:

- Bio je specifičan i intiman način baš. Čekao sam da dođemo do stana - otkrio je on za "Idj".

Društvene mreže su se usijale nakon što su njihovi fanovi saznali da su se obećali jedno drugom za zauvek, a takođe je bilo tako i sa nekadašnjim cimerima iz rijalitija, koji su poludeli od sreće kada su čuli novosti.

- Pa Naida je ludak. Ona se vratila po stvari i jedna cimerka je videla prsten koji joj je ona pokazala. Prvo je trebalo da bude u poverenju, ali onda je ona krenula da vrišti i kroz par sekundi su svi čuli - objasnio je on.

Par više nije pod budnim okom kamera, a evo kako provode vreme van javnosti.

- Kada neko izađe posle četiri meseca iz rijalitija, mozak mu je spržen. Maksimalno sam se trudio da ne pričam o tome, već sam čekao da ona to izbaci iz sebe. Evo tek sada je ok, posle par dana i više ih ne spominje - rekao je Nenad i otkrio koji je to prvi plan koji imaju na umu da ostvare.

- Svadba ne može sada zbog korone, ali planiramo da ceo moj studio pretvorimo u njen plakar, da bi devojka imala gde da stavi 150 pari cipela. Od mene za početak soba - rekao je on kroz smeh i dodao:

- Ovo je zapravo od samog početka trebalo da bude naš stan, ali smo se malo posvađali... ali sada nećemo - odlučan je Gasttozz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.